Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Žena kúpila starý dom, po pár mesiacoch v ňom objavila tajnú izbu: Kiežby som ju nikdy nenašla!

(Zdroj: TikTok/rooney8900)

NEW YORK - Žena sa so svojou rodinou tento rok presťahovala do nového domu. O pár mesiacov neskôr v ňom objavila tajnú miestnosť, ktorú si teraz želá, aby nikdy nenašla. Zakaždým, keď do nej vojde, ju totiž premkne strach.

Istá Američanka menom Rooney zverejnila video, ktoré zachytáva tajnú izbu, ešte v apríli. Vtedy uviedla, že do domu sa prisťahovali pred pár mesiacmi, no až teraz si všimla, že za policou v stene sa ukrýva ďalšia miestnosť. Keď ju otvorila, zhrozila sa. Bola totiž plná bábik a ďalších starých vecí, ktoré tam nechala bývalá majiteľka. Bábiky pôsobia podľa Rooney strašidelne, lebo jej pripomínajú tie z hororu Annabelle. 

@rooney8900

Should I upload a second video exploring what else is back there? ##fyp ##hiddenroom ##treasurehunt ##haunted ##oldhouse

original sound - Rooney

"Dom sme kúpili pred niekoľkými mesiacmi a postupne ho upratujeme a čistíme. Ja som takto čistila jeden kredenc, keď som si všimla, že je za ním nejaký priestor. Pohýbala som ním, vďaka čomu sa mi otvorila tajná miestnosť. Pri pohľade dovnútra som sa strašne zľakla, bola plná bábik. Stará pani v nej očividne hromadila všetky svoje veci," poznamenala súčasná majiteľka. 

VIDEO Chlap po piatich rokoch objavil vo svojom dome tajnú miestnosť: Otvoril ju a v nej...

O pár dní neskôr nakrútila ďalšie video, v ktorom detailnejšie skúma objavené veci. Sú medzi nimi napríklad čínsky porcelán, staré oblečenie, hodinky či staré mince. A pred pár týždňami pribudlo tretie video pod názvom "Tajná izba by mala navždy zostať tajnou", ktoré odhaľuje, ako sa Rooney vysporiadala so všetkým tým neporiadkom. Veci rozdelila do škatúľ, no bábiky nechala tak. Na záver uviedla, že sa chystá miestnosť opäť uzavrieť a nikdy viac do nej nevstúpiť, pretože jej naháňa strach. 

@rooney8900

I think the secret room should have stayed hidden. ##hiddenroom ##hauntedhouse ##oldhouse

original sound - Rooney
Viac o téme: Tajná miestnosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu