Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Uznávaný profesor šokoval svet: Slová o tajnej dohode medzi ľudstvom a mimozemšťanmi

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Chaim Eshed)

TEL AVIV - O existencii mimozemských civilizácií sa špekuluje už stáročia. Nikto však doteraz nepriniesol v tejto súvislosti vierohodný dôkaz. Najnovšie prehovoril uznávaný profesor, ktorý tvrdí, že mimozemšťania uzavreli s ľudstvom akúsi dohodu, no zatiaľ o nej nechcú hovoriť.

Haim Eshed (87) pôsobil v rokoch 1981 až 2010 ako vedúci izraelského bezpečnostného vesmírneho programu. Počas tohto obdobia získal trikrát medailu za bezpečnosť a dvakrát bol ocenený za dôverné technologické vynálezy. V odbornom svete je teda považovaný za uznávanú vedeckú kapacitu. Najnovšie však poriadne šokoval, keď v rozhovore pre denník Yedioth Aharonoth vyhlásil, že mimozemšťania existujú, ale chcú zostať v utajení, pretože pozemšťania nie sú na takúto správu pripravení. 

VIDEO Na svete sa objavujú a miznú záhadné objekty, dva zaznamenali aj v Európe

"Požiadali nás, aby sme nezverejnili, že sú tu, lebo ľudstvo ešte na to nie je pripravené. Trump ich existenciu takmer odhalil, ale mimozemšťania v Galaktickej federácii mu odkázali, aby počkal, aby sa ľudia najskôr upokojili, pretože nechcú spustiť masovú hystériu. Chcú nás najskôr priviesť k porozumeniu," píše sa v článku.

Uznávaný profesor šokoval svet:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Profesor letectva a astronautiky ďalej tvrdí, že "ufónci" čakajú, kým sa ľudstvo vyvinie a dospeje do fázy, kedy všeobecne pochopí, čo je to vesmír a vesmírne lode. Vláda USA a mimozemšťania podľa neho uzavreli dohodu a podpísali zmluvu na experimentovanie na našej planéte. "Aj oni skúmajú a snažia sa pochopiť celú štruktúru vesmíru a chcú nás ako svojich pomocníkov. V hlbinách Marsu je podzemná základňa, kde sú ich zástupcovia a americkí astronauti. Keby som pred piatimi rokmi prišiel s tým, čo dnes hovorím, hospitalizovali by ma. Keď som sa o tom zmienil na ktorejkoľvek akademickej pôde, tak mi povedali, že som prišiel rozum. Dnes sa už o tom rozpráva inak. Nemám čo stratiť. Dostal som svoje tituly a ocenenia, rešpektujú ma na univerzitách v zahraničí, kde sa tiež mení trend," dodáva Eshed. Ktovie, čo tieto výroky urobia s jeho reputáciou. 

Viac o téme: MimozemšťaniaUFOHaim Eshed
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu