Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Domová kamera počas Halloweenu zachytila strašidelného hosťa: Mať ho predo dvermi by nechcel nikto!

(Zdroj: Twitter/Letsgolakeshow)

MONROVIA - Mnohí priaznivci Halloweenu tento rok kvôli pandémii koronavírusu nemali príležitosť osláviť ho tak, ako by si želali. Istá rodina z Kalifornie i tak ale v tejto súvislosti zaznamenala jednu nečakanú návštevu, ktorú zachytila kamera umiestnená nad domovým zvončekom.

VIDEO Kamera na vchodových dverách zachytila podivného tvora: Ale veď to je... víla!

Počas Halloweenu sa najmä v západných krajinách zvykne dodržiavať zvyk, kedy deti chodia od dverí k dverám a pýtajú od ich obyvateľov sladkosti. Niečo podobné sa udialo aj pred domom jednej rodiny z kalifornského mesta Monrovia. Pochúťku však od nich nepýtali len deti, ale veľký medveď. Niekoľko hodín po tom, ako odišli poslední malí návštevníci, sa totiž pred dverami objavila práve táto šelma. Zachytila to bezpečnostná kamera. 

Na záberoch vidno, ako medveď oňucháva ozdoby na verande, zrejme v snahe nájsť nejaké sladké dobroty. Nič však nenájde, a preto zakrátko odíde preč. "Tento rok sú kostýmy naozaj mimoriadne vydarené," zažartoval užívateľ, ktorý zverejnil video na Twitteri. Podobné "návštevy" vraj nie sú v Monrovii nič nezvyčajné. 

Viac o téme: MedveďHalloween
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu