Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Horor na prvom rande: Dvojica sa bozkávala, dievčina (22) skončila v nemocnici!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Samara Hnaien)

SYDNEY - Predstavte si, že idete na prvé rande s človekom, ktorého ste spoznali na Tinderi a skončíte na pohotovosti. To je príbeh dvadsaťdvaročnej Austrálčanky. Jej nápadník si totiž neuvedomil, že pred rande zjedol niečo, na čo má dievčina silnú alergiu.

Dvadsaťdvaročná Samara Hnaienová sa na zoznamke Tinder zoznámila s o rok starším Charlesom Harrisom. Chceli sa stretnúť, no keďže je kvôli pandémii všetko zatvorené, dievčina navštívila mladíka u neho doma. Rande išlo skvele, dokonca si vymenili aj pár bozkov. Charles si ale neuvedomil, že pred stretnutím zjedol sendvič s arašidovým maslom. Práve v intímnej chvíli dostala Samara alergickú reakciu. "Celé ústa mi začali brnieť, čo je prvým znakom, že mám alergickú reakciu. Nič také som ale nejedla, takže som vedela, že Charles musel zjesť niečo, čo obsahovalo arašidy," uviedla. 

Horor na prvom rande:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TikTok/samarahnaien)

Harris potvrdil, že skutočne jedol arašidový pokrm. Hnaienová ho preto požiadala, aby jej do stehna  pichol EpiPen. Následne spolu zamierili na pohotovosť. Keď sa atmosféra trochu upokojila, dvojica si začala so zážitku robiť žarty. Dokonca nakrútili aj TikTok video.

@samarahnaien

How was your Saturday night ##fyp ##tinderchallenge ##foryoupage

Moon - Kid Francescoli

"Aká bola tvoja sobotňajšia noc?" okomentovala dievčina video, zatiaľ čo bola v nemocnici. Charles podľa nej celú situáciu zvládol dobre a označila ho za starostlivého človeka. Napokon prezradila, že s ním plánuje aj druhé rande, ale nabudúce sa už ubezpečí, že predtým nejedol nič arašidové.

Viac o téme: AlergiaRandeZoznamkaTinder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu