Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dvojica nastúpila do vlaku, hneď sa oddala sexu: Rovno pred autistickým chlapcom!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: liveleak)

LONDÝN - Opitý pár si to rozdal vo vlaku priamo pred chlapcom trpiacim autizmom. Keď si všimol nemravných cestujúcich, náhle stíchol a nevedel, kam sa má pozerať. Dvojica pokračovala aj po tom, čo ich chlapcova matka označila za nechutných a spolu so synom odišla do iného vozňa.

Mama spoločne so svojím trinásťročným synom cestovala z prístavného mesta Ramsgate do Londýna. Nečakali, že sa vo vlaku stanú svedkami nechutného aktu. Päťdesiattriročný John Conachy a štyridsaťjedenročná Sarah Cooperová si to rozdali priamo pred nimi. Keď tínedžer pochopil, čo sa deje, zmĺkol a len uhýbal pohľadom, aby sa na nich nemusel pozerať. 

Vydatá učiteľka (30) v centre sexuálneho škandálu: Styk s piatimi študentmi!

Pohoršená žena odviedla syna do iného vozňa a dvojici, ktorá bola pod vplyvom alkoholu, odkázala, že sú poriadne nechutní. Milenci boli krátko nato zadržaní. Prokurátor Warwick Tatford na súde uviedol, že aj napriek podnapitosti si obvinení museli všimnúť chlapca, okolo ktorého prešli. "Kvôli alkoholu a možno aj drogám sa dvojica rozhodla sexovať v kupé," vyhlásil. 

John Conachy
Zobraziť galériu (2)
John Conachy  (Zdroj: profimedia.sk)

Conachy sa ocitol vo väzení aj na začiatku tohto roka kvôli vlámaniam a podvodom. Súd ho obvinil z troch krádeží v miestnej škole a z dvoch podvodov s bankomatovými kartami. K týmto dvom obvineniam sa pridalo aj poburovanie verejnosti, za čo Conachy dostal trest vo výške dvadsať mesiacov za mrežami. Cooperová bude odsúdená až budúci rok.

Viac o téme: Sex na verejnostiSex vo vlaku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu