Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Vydatá učiteľka (30) v centre sexuálneho škandálu: Styk s piatimi študentmi!

(Zdroj: Facebook/We love Fiona Viotti)

KAPSKÉ MESTO - Mladú učiteľku, ktorá kedysi pracovala ako modelka, vyhodili z jednej z najprestížnejších súkromných škôl v Juhoafrickej republike po tom, ako sa prevalilo, že mala sexuálny styk s najmenej piatimi študentmi. Čeliť trestnému stíhaniu ale nebude, pretože už prekročili zákonom povolenú hranicu pre sexuálny styk.

Bývalá modelka Fiona Viottiová po tom, ako zavesila svoju kariéru na klinec, začala pracovať ako učiteľka histórie na prestížnej chlapčenskej internátnej škole Bishops Diocesan College v Kapskom Meste. V októbri prenikla na verejnosť informácia o tom, že s niekoľkými chlapcami udržiavala intímny pomer a posielala im cez WhatsApp explicitné fotky a videá, ktoré teraz kolujú na viacerých pornostránkach. Na jednom je napríklad zachytená, ako leží nahá na chrbte a uspokojuje sa, na druhom sa zas vyzlieka z čiernej spodnej bielizne.

Viottiová, ktorá sa len nedávno vydala, podľa všetkého udržiavala styky so študentmi počas najmenej šiestich rokov. Dialo sa tak pred aj po jej svadbe. Škandál sa prevalil vďaka rodičom osemnásťročného chlapca, ktorý sa im pred časom posťažoval, že ho obťažuje učiteľka kvôli sexu. Tí to následne oznámili riaditeľovi školy. Odvtedy musela byť tridsaťročná Fiona už dvakrát hospitalizovaná na psychiatrickej klinike, pretože sa psychicky zrútila. "Zo začiatku s pomerom súhlasil, ale neskôr sa z neho stala obeť, pretože mu Viottiová nedovolila opustiť ju," uviedol jeden z rodičov.

Manžel Viottiovej, tridsaťdvaročný podnikateľ Pavo, je z konania svojej manželky znechutený a opustil ju. Polícia ale prípad nevyšetruje, pretože spomínaný študent už nebol v čase pomeru pod zákonom a Viottiová teda podľa nej neporušila žiadny zákon. "Jej konanie síce nemalo kriminálnu povahu, ale minimálne tu došlo k hrubému pochybeniu zo strany učiteľky, ktorá prekročila jasnú hranicu medzi pedagógom a žiakom. Je preto na škole, ako ju potrestá a tá ju aj potrestala," uviedol zdroj z prostredia školy.

Zástupkyňa riaditeľa (34) sexovala so študentom (17): A to jej škola stále dáva rozprávkový plat!

Fiona pochádza z učiteľskej rodiny; jej otec Dave Mallett pôsobí na Bishops Diocesan College tiež ako učiteľ histórie, zatiaľ čo jej starý otec Anthony tam pracoval osemnásť rokov ako riaditeľ. Je švagrinou Lady Amelie Spencer - dcéry Charlesa, brata zosnulej princeznej Diany.

Viac o téme: SexŠtudentKapské mestoUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu