Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poznáme recept na šťastné manželstvo: Tajomstvo tkvie v tomto rozhodujúcom FAKTORE

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SYDNEY - Recept na šťastné manželstvo nemusí byť vôbec zložitý, pokiaľ sa budete riadiť odporúčaniami posledného prieskumu, ktorý realizovala hotelová spoločnosť Travelodge. Zaujímavosťou je, že najväčšiu spokojnosť vo vzťahu v ňom potvrdili respondenti, ktorí z času na čas vypadnú z domu.

Najnovší prieskum, v ktorom hotelová spoločnosť Travelodge oslovila až 2000 respondentov, dáva jednoduchý návod, ako si udržať šťastný a harmonický vzťah. Z výsledkov totiž vyplýva, že tajomstvo šťastného manželstva spočíva v občasnom odchode z domu.

Čítajte tiež: Vedci skúmali, ako dlho trvá, kým ich začne priťahovať iná osoba: Veľké PREKVAPENIE

„Ideálne je vzdialiť sa maximálne na päť dní v mesiaci,“ hovorí Richard Scott a pravidelne z času na čas vypadne zo spoločnej domácnosti, ktorú zdieľa s manželkou Rebeccou. Obaja si vraj tento model pochvaľujú. A podobne sa vyjadrili aj iní oslovení respondenti, pretože až štyria z desiatich opýtaných, ktorí občas opúšťajú domov, sú vo svojich vzťahoch veľmi šťastní.

Manželia
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Špuntík.sk)

Všetci totiž tvrdia, že v čase odlúčenia si partneri najlepšie uvedomia, ako veľmi si chýbajú. Zároveň neodporúčajú, aby odlúčenie trvalo dlhšie ako päť dní, pretože dlhšie obdobie môže vzťahu skôr uškodiť. Tí, ktorí z času na čas opúšťajú domov kvôli pracovným povinnostiam, si pochvaľovali najmä to, že sa s nikým nemusia dohadovať kvôli televízoru, deliť sa o posteľ a robiť raňajky.

Viac o téme: ManželstvoNávodŠťastie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu