Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Inzerát na predaj domu vyvolal obrovský záujem: Kvôli hanebnému detailu na stole, vidíte ho?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/WXYZ-TV Channel 7)

OAK PARK - Mimoriadny záujem o dom vyvolala fotografia, na ktorej je zachytený kuchynský pult s tanierom a pri ňom niekoľko čiar z bieleho prášku. Jej autor tvrdí, že to nafingoval, aby prilákal viac záujemcov o dom. Vraj išlo len o žart. Inzerát za deň získal neuveriteľných 29 000 videní.

V ponukách domov na predaj v meste Oak Park v americkom štáte Michigan sa na stránke Zillow objavila jedna skutočne netradičná. Na jednej z fotografií bola zachytená kuchyňa s ostrovčekom. Na ňom bol položený biely tanier a vedľa neho vidno niekoľko čiar urobených z bieleho prášku. Potenciálnych kupcov to poriadne prekvapilo. 

FOTO Inzerát na predaj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/WXYZ-TV Channel 7)

Televízna moderátorka Anu Prakashová preto zavolala na uvedené telefónne číslo. Zodvihol jej muž menom Jeff, ktorý sa predstavil ako priateľ majiteľky nehnuteľnosti. Moderátorku ubezpečil, že o žiadnu drogu nešlo. Urobil to vraj schválne, aby ponuka zaujala čo najviac ľudí. "Rozmýšľal som, či by si niekto všimol, keby som niečo takéto urobil. A keby si to naozaj niekto všimol, okamžite by fotku zdieľal a stala by sa populárnou," vysvetlil svoje konanie Jeff. Záber sa napokon stal populárnym, takže jeho bláznivý nápad naozaj zabral.

Mladík dodal, že biely prášok podobný kokaínu bol v skutočnosti liek na bolesť hlavy, ktorý sa predáva v práškovej forme. Jeden z miestnych policajtov, podplukovník Taylor vyhlásil, že polícia prípad nebude vyšetrovať. Neodporúča však nikomu, kto by niečo podobné skutočne videl na záberoch, aby sa o majetok zaujímal alebo ho kupoval. Stránka Zillow inzerát neskôr vymazala. "Odstránili sme to z dôvodu porušenia našich pravidiel. Náš tím monitoruje web, kontroluje označený obsah a podniká kroky na odstránenie obsahu, ktorý porušuje pravidlá," uviedol hovorca webstránky s nehnuteľnosťami.

Viac o téme: NehnuteľnosťDrogaInzerátBiely prášokPredaj domu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu