Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dievčina (18) dostala od mamy snubný prsteň: Nič škaredšie ste nikdy nevideli!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Getty Images)

WASHINGTON - Tínedžerka z amerického Washingtonu zverejnila fotografiu snubného prsteňa svojej matky, ktorý jej darovala k osemnástym narodeninám. Ľudia na Facebooku ho okamžite označili za najškaredší prsteň na svete. Neobvyklý kus sa skladá z hrubej zlatej obrúčky, na ktorej je upevnený diamant. Podľa mnohých vyzerá ako kľučka na dverách.

Zásnubný prsteň z osemdesiatych rokov si vyslúžil veľkú vlnu kritiky a podľa mnohých ľudí škaredší ešte nikdy nevideli. Američanka jeho fotku uverejnila vo facebookovej skupine "That's it, I'm ring shaming". Sama prsteň nazvala "ničiteľom svetrov" a niet divu. 

Dievčina (18) dostala od
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/That's it, I'm ring shaming)

Prsteň sa totiž skladá z hrubej zlatej obruče s diamantom navrchu, ktorý môže spôsobovať problémy pri obliekaní napríklad svetra. "Je mi ľúto, ale je to tak. Oficiálne najškaredší prsteň na svete," znie jeden z komentárov. Ďalší žartovali, že matka ženy musela skutočne milovať svojho manžela, aby povedala "áno" tomuto šerednému prsteňu. "Láska je slepá alebo spôsobuje slepotu," podotkol vtipne iný užívateľ. Nech je to už akokoľvek, ide o skutočne nevídaný kus.

Viac o téme: PrsteňZásnuby
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu