Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matka použila aplikáciu Nájdi môj mobil: Zaviedla ju do parku, hrôzostrašný nález

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: justgiving.com)

LONDÝN - Matka použila mobilnú aplikáciu Find My Phone, no nečakala, že objaví mŕtve telo svojej nezvestnej dcéry. Osemnásťročná Abi spáchala samovraždu v londýnskom parku Chiswick House. Mame povedala, že sa tam má stretnúť s kamarátmi.

Abi Oliverová ešte vlani 27. januára povedala mame, že ide von, aby sa stretla s priateľmi. Jej matka Tasha v tom čase ešte nevedela, že dcéra sa chystá spáchať samovraždu. O jej zlom psychickom stave pritom vedela už dlhšie. Tínedžerka sa rok liečila v rôznych nemocniciach, šesť mesiacov strávila v psychiatrickej liečebni v Manchestri.

Matka použila aplikáciu Nájdi
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

V osudný deň, keď sa Abi nevracala domov, sa zhromaždili jej najbližší, aby ju našli. Použili mobilnú aplikáciu Find My Phone (Nájdi môj mobil). Aplikácia ukázala, že dievčina sa nachádza v londýnskom parku Chiswick House. Keď tam Tasha naozaj našla svoju dcéru, začala ju okamžite oživovať. Privolaní záchranári v tejto snahe pokračovali, no neúspešne. Abi zomrela v nemocnici West Middlesex. 

Tragédia v bratislavskej Dúbravke: Záhadná smrť ženy, našli ju so strelnými poraneniami

"Bola som šťastná, že sa Abi plánovala stretnúť s kamarátmi, pretože dlhodobo trpela depresiou a úzkosťami. Tešila som sa, že konečne ide von," uviedla Tasha na súde. Koroner Cummings na požiadanie rodiny bude kontaktovať vládu, aby zlepšila prevenciu v oblasti duševného zdravia mladistvých a tínedžerov.

Viac o téme: Samovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu