Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tragédia v bratislavskej Dúbravke: Záhadná smrť ženy, našli ju so strelnými poraneniami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - V Bratislave došlo k tragickej udalosti. Jej príčiny sú však nateraz záhadou. Na Koprivnickej ulici v mestskej časti Dúbravka našli ženu, ktorá utrpela strelné poranenie. Žiaľ, nepomohla ani pomoc privolaných záchranárov. Prípadom sa už zaoberá polícia.

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, oznámenie o žene so strelným poranením na Koprivnickej ulici prijali krátko po 19.45 hod. "Na miesto sa ihneď dostavili záchranári a hliadky Policajného zboru. Aj napriek úsiliu záchranárov žena zraneniu podľahla. Na zistenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva," uviedla.

Fatálne poranenie hrudníka

Hovorkyňa zároveň dodala, že vyšetrovateľ ORPZ BA IV začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu usmrtenia. "Všetky okolnosti tohto prípadu sú v súčasnosti predmetom intenzívneho vyšetrovania," uzavrela. Hovorkyňa záchranárov Alena Krčová doplnila, že žena utrpela fatálne poranenie hrudníka, ktorému na mieste podľahla. "Lekár musel konštatovať smrť," znelo v jej vyjadrení.

Prečítajte si aj: Drsná výchova zanechala na Hanke trvalé následky: Nevlastný otec ju týral desať rokov, priznal sa a dostal pokutu

Podľa informácií TV JOJ išlo v tomto prípade o samovraždu. Žena sa údajne rozhodla ukončiť svoj život po rozchode s jej partnerom. Jej identita nie je známa.

Viac o téme: StreľbaSamovraždaBratislavaDúbravka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu