Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Tragická zrážka pri Košiciach: Žena nemala šancu prežiť, v druhom aute boli malé deti

Dopravnú nehodu neprežila spolujazdkyňa Zobraziť galériu (3)
Dopravnú nehodu neprežila spolujazdkyňa (Zdroj: KR PZ v Košiciach)

KOŠICKÉ OĽŠANY - O život po zrážke dvoch áut v katastri obce Košické Oľšany v okrese Košice-okolie prišla 64-ročná spolujazdkyňa. Auto, v ktorom sa viezla, podľa doterajších zistení dostalo šmyk. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. V ďalšom aute boli aj dve maloleté deti. K nehode došlo v sobotu 5. 10. dopoludnia.

Vážna nehoda áut v Bratislave pri RTVS: Dopravný chaos, na Hlavnú stanicu nepremávali električky

„Podľa doterajších zistení s osobným motorovým vozidlom značky Fiat Punto smerovala 36-ročná vodička z okresu Košice-okolie po rovnom úseku cesty od Bidoviec do obce Košické Oľšany, avšak v čase, keď predchádzala iné pred ňou jazdiace vozidlo, dostala s autom na mokrej vozovke šmyk, v dôsledku čoho prešla do protismeru, kde sa zrazila s protiidúcim vozidlom značky Nissan Qashqai,“ spresnila Ivanová s tým, že jej vodičský preukaz zadržali na mieste. Jej spolujazdkyňa napriek prevozu do košickej nemocnice a operácii nehodu neprežila.

Dopravnú nehodu neprežila spolujazdkyňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Košiciach)

Tridsaťosemročný Bratislavčan, ktorý šoféroval druhé auto, sa nezranil. „Okrem manželky, ktorá sa zranila ľahko, viezol na zadných sedadlách v detských autosedačkách dve maloleté deti,“ spresnila krajská policajná hovorkyňa s tým, že boli vo veku jedného a štyroch rokov. Jednorazovo ich ošetrili na mieste. Predbežná celková škoda bola vyčíslená na 6500 eur.

Dopravnú nehodu neprežila spolujazdkyňa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: KR PZ v Košiciach)

Ivanová dodala, že polícia začala trestné stíhanie za trestný čin usmrtenia. Všetky bližšie okolnosti tejto tragickej dopravnej nehody, presná príčina, ale i miera zavinenia jej účastníkov sú predmetom ďalšieho vyšetrovania.

Viac o téme: SmrťZrážkaDopravná nehodaPolícia KošiceKošické Oľšany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu