Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Absolútne odporný žart študentov: Z toho, čo urobili svojim učiteľom, sa vám bude chcieť zvracať

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

POWELL - Učitelia zo strednej školy v štáte Ohio sa stali terčom nechutného žartu. Tým, ktorí zasadli do poroty počas súťaže vo varení, totiž žiaci do palaciniek namiešali svoje telesné tekutiny. Potom sa pobavene prizerali tomu, ako ich konzumujú. A keďže všetko nakrútili a video posunuli ostatným, bolo iba otázkou času, kedy sa začnú incidentom zaoberať kompetentné úrady.

Každoročná súťaž vo varení Global Gourmet sa na škole Hyatts Middle School v meste Powell skončila vyšetrovaním na súde pre mladistvých. Sedem študentov vo veku štrnásť rokov totiž 16. mája na tomto podujatí "dochutilo" palacinky spermiami a močom. Takto upravený dezert potom naservírovali učiteľom sediacim v porote. To, ako ich kulinársky počin dopadol v záverečnom hodnotení, nie je známe.

Absolútne odporný žart študentov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstockphotos.com)

Nápadití kuchári celý postup prípravy palaciniek nakrúcali a neskôr sa svojimi zábermi chválili spolužiakom. Niektorým z nich však nechutné správanie nepripadalo veľmi vtipné a video posunuli vedeniu školy. To všetko oznámilo úradom, ktoré už vinníkov vyšetrujú.

Identita študentov nie je známa a nie je jasné ani to, či aj naďalej navštevujú školu. Štyria z nich sa priznali, že celú akciu naplánovali a v súčasnosti čelia obvineniu zo zločinného útoku. Traja ďalší študenti boli obvinení z delikvencie, pretože o celej akcii vedeli a nezabránili tomu, aby palacinky neskončili na tanieroch určených pre učiteľov. Jeden z týchto troch je zároveň obvinený z pokusu zničiť dôkazový materiál a znemožniť tak prácu vyšetrovateľom. 

Hyatts Middle School
Zobraziť galériu (3)
Hyatts Middle School  (Zdroj: Facebook/Hyatts Middle School)

"Sú to deti z veľmi dobrých rodín. Doma už stihli dostať prísnejší trest ako na súde," uviedol obhajca Brad Koffel s tým, že je potrebné zohľadniť fakt, že išlo o študentský žart štrnásťročných detí. Chlapci sú vraj teraz traumatizovaní zo situácie, ktorá sa okolo nich v dôsledku ich konania vytvorila. Ich počínanie bolo podľa právneho zástupcu produktom kultúry mládeže riadenej sociálnymi médiami, ktorá núti mladých robiť idiotské veci, aby mali sledovanosť, a tak získali veľký počet kliknutí.

Koffel zároveň podotkol, že obvinenie z ťažkého zločinu je v tomto prípade príliš tvrdé. Od prokurátora žiada, aby predniesol dôkaz, že spomínané palacinky niekomu zapríčinili zdravotné problémy. Zároveň však uznal, že incident spôsobil psychickú ujmu učiteľom, ktorí jedlo konzumovali. "Je smutné, že prípad skončil na súde pre mladistvých. Naši učitelia si však zaslúžia rešpekt. Budeme naďalej podporovať presadzovanie práva vo všetkých možných prípadoch," píše sa vo vyhlásení miestnych autorít. 

Viac o téme: ŠkolaŠtudenti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu