Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Školák napísal motivačný list polícii: Pri jeho čítaní sa nedokážete prestať usmievať

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: profimedia.sk)

SAWSTON - Žiak základnej školy v anglickom grófstve adresoval miestnemu policajnému oddeleniu vydarený list, v ktorom presviedča veliteľov o svojich kvalitách. Malý chlapec v ňom nezabudol uviesť všetky svoje silné stránky. A vďaka tomu bol pozvaný na pracovný pohovor.

Kým mnohé deti nemajú ani len poňatia o tom, aké povolanie by chceli vykonávať, malý Harcharan v tom má úplne jasno. A aby dodržal všetky náležitosti týkajúce sa uchádzania o zamestnanie, napísal "motivačný list", ktorý adresoval policajnému oddeleniu v Sawstone v Cambridgeshire.

FOTO Školák napísal motivačný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Rád by som bol policajtom, aby som zastavil diamantové a bankové lúpeže. Som dobrý v uhýbaní sa pred predmetmi a mám dobrý zrak. Som dobrý v skoku z vysokých miest a dokážem toho veľa zistiť. Táto práca si vyžaduje pozornosť a dobrý zrak. Ak chcete byť dobrý policajt, musíte vedieť všetko skontrolovať. Som dobrý ako strážca. Bol by som dobrý pre túto prácu, pretože sa viem šplhať," stojí v liste. 

FOTO Školák napísal motivačný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Policajtov záujem chlapca veľmi potešil a zároveň pobavil. Odpovedali mu, aby si nemyslel, že jeho slová a kvality neberú vážne a taktiež sa mu poďakovali za prejavený záujem. List následne zverejnili na Facebooku a použili ho ako pozvánku na pohovor pre záujemcov o vstup do policajného zboru. "Ak podobne ako Harcharan veríte, že máte všetko, čo je potrebné pre prácu v Zbore, možno vás bude zaujímať, že v súčasnosti hľadáme členov policajného kontingentu," znie odkaz na sociálnej sieti pod chlapcovým listom. "Skákanie z vysokých miest ale nie je nevyhnutne potrebné," dodali vtipne policajti. 

Viac o téme: ListPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu