Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Má 37 rokov, nikdy nemal frajerku ani sex: Jeho pýcha sa stala terčom obdivu aj kritiky

Carl Draper. Zobraziť galériu (4)
Carl Draper. (Zdroj: FB/Carl Draper)

LINCOLNSHIRE - Angličan Carl Draper má 37 rokov, nikdy nemal frajerku ani sex. Jeho najväčšou pýchou sú vlasy, ktoré si nestrihá už 16 rokov. Vďaka nim sa stal terčom obdivu i kritiky. Čo si o tom myslí? "Ľudia sú buď žiarliví, alebo hlúpi."

Dobrovoľník Carl Draper (37) si svoje vlasy pestuje od roku 2003. Ako rozpovedá, jeho koruna krásy priťahuje aj veľa negatívnej pozornosti. Niektorí ho vraj žiadajú, aby si vlasy ostrihal, iní ho zas prezývajú Ježiš alebo Malá morská víla.

Carl Draper.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Carl Draper)

Napriek tomu Carl trvá na tom, že jeho dlhé vlasy sa ženám páčia. „Veľa žien ich miluje a keďže mi rástli dlho, vďaka nim som sa stával sebavedomejším,“ vysvetľuje muž, ktorí sa pred novinármi nebál priznať, že je ešte stále panic.

Abesenutúci fyzický kontakt odôvodnil tým, že dosiaľ nemal veľa šťastia v randení. „Nikdy som nemal priateľku a, bohužiaľ, som stále panic,“ zveril sa. „Ale cítim sa oveľa sebaistejšie, odkedy mám dlhé vlasy, lebo som dostal mnoho komplimentov.“

Carl Draper.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Carl Draper)

 


Čítajte aj: Milionár hľadá manžela pre svoju dcéru pannu (26): Musí splniť tri PODMIENKY a nie sú vôbec ťažké!


Hoci na zoznamke Tinder nadobudol niekoľko kontaktov, no čo sa týka osobných stretnutí, je veľmi plachý. „Vidím, že sa ženy za mnou otáčajú a usmievajú sa na mňa. No nikdy neviem, ako na to reagovať, teda okrem toho, že úsmev opätujem. Som neskúsený a hanblivý.“

Carl Draper.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Carl Draper)

Carlovi v živote nepomáhajú ani jeho negatívne skúsenosti z detstva. V škole ho totiž považovali za „škaredého“. Kritike čelil aj v dospelosti. „Bolo mi povedané, že občas vyzerám ako dievča,“ pokračuje v rozprávaní s tým, že viacerí mu dohovárajú, aby sa už dal ostrihať alebo si našiel prácu. „Len som pokrčil plecami, predpokladám, že ľudia sú buď žiarliví, alebo hlúpi,“ dodal.

Viac o téme: VlasyPanic
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu