Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Študent celý rok jedol zadarmo v KFC: Neuveríte, ako to dokázal

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PRETÓRIA - Dvadsaťsedemročného študenta polícia v Južnej Afrike zatkla po tom, ako celý rok jedol zadarmo vo fastfoodovom reťazci KFC. Mladík predstieral, že je hlavný inšpektor, ktorý kontroluje kvalitu potravín. Pôsobil veľmi dôveryhodne, každý deň ho pred reštauráciu doviezla limuzína a na sebe mal vždy oblek.

Nemenovaný študent oklamal zamestnancov a celý rok jedol v KFC úplne zadarmo. Podarilo sa mu to tak, že im tvrdil, že je vrchný kontrolór kvality potravín. Na miesto ho vozil kamarát, ktorý pracuje ako šofér limuzíny na polovičný úväzok. K podvodu mu taktiež dopomohol aj falošný občiansky preukaz. 

Študent celý rok jedol
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/AP)

"Keď prišiel, všetci sme robili všetko najlepšie, ako sa len dalo. Pôsobil tak presvedčivo a niektorí kolegovia z iných pobočiek KFC ho už poznali. Keď vošiel dovnútra, ponáhľal sa do kuchyne, robil si poznámky a potom požiadal o ukážku jedla. Pravdepodobne predtým robil v KFC, pretože všetko dokonale ovládal," uviedol jeden zo zamestnancov.

Mladíka polícia napokon zatkla, na internete sa z neho stal hrdina. "Tomu mužovi by teraz tú prácu mali okamžite dať," napísal jeden z užívateľov Twitteru. Verejnosť mladíka obdivuje predovšetkým vďaka jeho rafinovanej a mimoriadne efektívnej technike.

Viac o téme: PodvodFastfoodKFC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu