Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hotely riešia stále viac prípadov námesačných naháčov

LONDÝN– Počet nahých ľudí, ktorí sa v námesačnom stave prechádzajú po hoteloch, z roka na rok rastie. Hotelová sieť Travelodge dokonca pre svojich zamestnancov pripravila zoznam rád, ktorými sa musia v danej situácii riadiť.

V hotelových zariadeniach tejto spoločnosti riešili v minulom roku viac ako štyristo prípadov, kedy sa hotelom prechádzal celkom nahý námesačný hosť. Prevažne išlo o mužov.

„Tieto čísla nás prekvapujú. Námesačnosť podporuje stres a nedostatok spánku, závislosť na alkohole či nesprávne dýchanie počas noci,“ hovorí o chorobe Chris Idzikowski z Edinburghského spánkového centra. Travelodge preto rozdal zamestnancom špeciálnu príručku, aby si vedeli s námesačnými hosťami poradiť – od ponúknutia uteráku na zakrytie intímnych partií až po zaistenie ich bezpečnosti.

„V posledných rokoch každoročne rastie počet prípadov nahých spáčov, ktorí pobiehajú po našich hoteloch. Preto je dôležité, aby zamestnanci vedeli, ako takým ľuďom pomôcť,“ dodáva Leigh McCarron, riaditeľ ubytovania v Travelodge.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu