Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Námesačná čašníčka spadla do jazera a utopila sa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: visualphotos.com)

NEW YORK - Charlene Ferrerovú, ktorá trpela námesačnosťou, videli živú naposledy v sobotu v noci, ako sa bezcieľne túla po ulici v pyžame. V utorok ju našli utopenú v rybníku.

Päťdesiatpäťročnú čašníčku priatelia a susedia zažili v námesačníkom stave mnohokrát. Vyzerala ako by bola hore, ale vôbec nevnímala svoje okolie. "Raz u mňa zazvonila asi o polnoci," povedala susedka Teresa Ceriniová. "Opýtala som sa jej, čo robí vonku tak neskoro v noci, a ona mi odpovedala, že ľudia pri stole dva chcú miešané vajíčka. Bolo to strašidelné."

Polícia sa domnieva, že žena vyšla zo svojho bytu v Oaklyne v New Jersey niekedy v sobotu v noci, došla k miestnemu rybníku a pri prechádzaní lávky spadla do vody a utopila sa. A to všetko sa stalo, keď spala. Svedkovia uviedli, že o druhej hodine ráno videli na ulici videli dezorientovane vyzerajúcu ženu v pyžame.

Zmiznutie na polícii oznámila Ceriniová, ktorú znepokojilo, keď našla na trávniku pred domom svojej susedky jej mobil a dvere domu boli odomknuté. Prípad vyšetrujú ako nešťastnú náhoda, pričom ani pitva nepreukázala cudzie zavinenie. Polícia ešte ale čaká na výsledky toxikologického vyšetrenia, ktoré by malo objasniť, či žena neužila prášky na spanie, ktoré by jej námesačnosť posilnili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu