Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Inzerát na voľnú izbu ľudia totálne vysmiali: Pozrite na FOTO, vidíte ten šialený detail?

(Zdroj: Twitter/Becky Brynolf)

LONDÝN - Záhadná reklama na jednolôžkovú izbu pre dvoch v Londýne zanecháva ľudí v pomykove. Na základe fotografií to totiž vyzerá tak, že izba nemá nijaké dvere. V skutočnosti sú skryté za skriňou, ktorú bude musieť nájomník presúvať, aby sa dostal dovnútra alebo von z izby.

Izba za 145 libier (168 eur) na týždeň je na internete opísaná ako "útulná svetlá izba pre dvoch". "Samotná miestnosť je masívna, no zároveň príjemná a útulná, s úžasným výhľadom a množstvom prirodzeného svetla," vyzdvihuje jej prednosti realitný agent. 

FOTO Mladík ponúka na prenájom svoju izbu: Brutálne čestný INZERÁT o špinavej diere

Veľa úložného priestoru podľa neho zabezpečuje väčšia posteľ, skriňa a komoda. Užívateľka Becky Brynolfová zdieľala inzerát na svojom Twitteri s popiskom: "Pozrite sa, prosím, na tieto fotky a povedzte mi, že okno alebo skriňa nie sú jedinou cestou, ako sa dostať do alebo z tejto miestnosti." 

Je totiž pravdou, že skriňa blokuje vchod do izby. Pozorný užívateľ si ale všimol, že je na kolieskach a dá sa odsúvať. "Jednoducho skriňu premiestnite k posteli a pretlačíte sa von z izby," poznamenal. Absolvovať tento proces zakaždým, keď chcete vyjsť von, by sa ale nechcelo asi nikomu. Ďalší užívateľ podotkol, že ten, kto navrhoval túto izbu, definitívne nevynikal v Tetrise ani kurze požiarnej bezpečnosti. Internetová stránka SpareRoom reklamu na izbu napokon stiahla z internetu.

Viac o téme: Inzerát
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu