Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zamestnanci reštaurácie podali hromadnú výpoveď: Brutálny ODKAZ novým šéfom

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/Eric Blanc)

CIRCLEVILLE - Zákazníkom, ktorí sa v uplynulých dňoch zastavili v prevádzke rýchleho občerstvenia Sonic Drive-In v americkom štáte Ohio, cvakli zuby na prázdno. Namiesto poriadnej kalorickej bomby im totiž personál naservíroval pikantný odkaz kritizujúci manažment prevádzky. Všetci zamestnanci dali kvôli nemu naraz výpoveď.

Chuť na hranolčeky a hamburger si museli nechať zájsť zákazníci fastfoodu v meste Circleville. Keď totiž vošli dovnútra a chceli si objednať, pracovníci ich upovedomili o tom, že všetci zamestnanci dali výpoveď a nemá ich teda kto obslúžiť. Podľa odkazu, ktorý napísali, im už jednoducho došla trpezlivosť s novým vedením. 

Zamestnanci reštaurácie podali hromadnú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Google Street View)

"Skončili sme kvôli strašnému vedeniu. Našu spoločnosť kúpili ľudia, ktorí sa nestarajú o nič, len o seba. Mrzia nás nepríjemnosti, ktoré sme týmto spôsobili našim zákazníkom, ale odmietame pracovať pre ľudí, ktorí nás majú za ho*ná. Takže noví majitelia, po*ebte sa! S pozdravom vaši bývalí zamestnanci," stálo na A4-ke. 

Bývalým pracovníkom sa nepáčilo, že nové vedenie im znížilo platy, konkrétne na štyri doláre za hodinu. Podľa všetkého spustili reťazovú reakciu, pretože krátko nato podobný postoj zaujali ďalšie dve pobočky. Šéfovia pobočky sa k hromadnej výpovedi nevyjadrili, len podotkli, že ich zákazníci sa môžu odteraz tešiť na lepšie služby, slávne jedlo a nápoje, pre ktoré je podnik známy. 

Viac o téme: FastfoodVýpoveď
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu