Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Dievčina zjedla polievku od známeho výrobcu: Potom si s hrôzou všimla, čo je na dne plechovky

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/CONTENTbible)

PAIGNTON - Dvadsaťjedenročná Britka spozorovala na dne plechovky červy, a to až po tom, ako zjedla celú polievku. Až ju striaslo od hrôzy, bála sa, že nejaké červy zjedla. V súčasnosti zvažuje podniknutie právnych krokov proti výrobcovi, ktorým je spoločnosť Heinz.

Natasha Gossová zostala zhrozená po tom, ako zjedla polievku z plechovky, na dne ktorej našla dva veľké červy a zopár menších. "Boli prilepené na dne, nezdalo sa, že by sa hýbali. Bála som sa, či som náhodou nejaké nezjedla," vyjadrila svoje obavy. 

VIDEO Dievčina zjedla polievku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/CONTENTbible)

Nález bol o to horší, že Natasha je vegetariánka. Kontaktovala výrobcu polievky a chcela vedieť, ako sa červy dostali do polievky. Firma Heinz to ale nebola schopná nijako odôvodniť. Zákazníčke preto aspoň ponúkla poukážku v hodnote 25 libier ako odškodné. Gossová ale z takéhoto prístupu nebola vôbec nadšená. "Napísali mi len, že im je ľúto, že som mala s ich produktom problém a bola som s ním nespokojná. Opísali mi, ako prebieha proces výroby konzervovanej polievky a priznali, že netušia, ako sa tam tie červy dostali," hovorí. 

VIDEO Hnus v známom fastfoode: Študentka si chcela dať kečup, ešte že si ho nedala!

V súčasnosti zvažuje, že výrobcu zažaluje. Ten prakticky vylúčil, že by došlo k pochybeniu na ich strane. "Kvalita je vždy našou najvyššou prioritou, preto nám bolo veľmi ľúto, keď sme sa dozvedeli o tejto sťažnosti," uviedol hovorca spoločnosti Heinz. Dodal, že všetky prázdne plechovky sú okrem iného čistené pomocou vysokého tlaku vzduchu, aby v nich nezostali nijaké nečistoty či nežiaduce prvky.

Viac o téme: PolievkaČervyHnus v jedle
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu