Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Z mužovho domu sa ozýval detský plač a desivé výkriky, privolaní policajti našli 8-nohé stvorenie

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

WANNEROO – Stredajšie ráno v austrálskom meste Wanneroo narušili zúrivé výkriky muža, ktorý sa vyhrážal smrťou. Z domu sa tiež ozýval aj detský plač. Muž zo susedstva tak bezodkladne zalarmoval políciu. Mal podozrenie, že terčom surového útoku sa stala manželka agresora. Napokon sa ukázalo, že všetko bolo inak.

V strede týždňa v skorých ranných hodinách okoloidúci zalarmovali políciu, pretože z domu v meste Wanneroo, severne od Perthu, sa ozývali desivé výkriky muža. „Prečo nezomrieš? Prečo nechceš konečne umrieť?“ kričal muž, pričom z domu bolo až na chodník počuť i detský plač.

Keď sa na miesto oznámenia dostavili muži zákona, zistili, že muž sa len pokúšal zabiť osemnohého pavúka, ktorý mu vošiel do domu. „Nikto nebol zranený, teda okrem pavúka, ďalšie policajné vyšetrovanie nebolo nutné,“ uviedla tamojšia polícia s tým, že osemnohému stvoreniu v čase ich príchodu už nedokázali pomôcť.

Pavúk
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Muž vraj trpí fóbiou z pavúkov. Policajtom sa následne ospravedlnil za nepríjemnosti, ktoré svojím konaním spôsobil.

Oznamovateľ uviedol, že muža bývajúceho v dome osobne nepoznal, no viackrát ho s rodinou videl na ulici a nezdalo sa mu, že v čase incidentu nebolo počuť hlas jeho ženy. Preto sa obával, že mohla byť obeťou zúrivého útoku zo strany manžela.

Viac o téme: AustráliaPavúk
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu