Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Z krásky obluda: Opitú dievčinu (29) kamarátky nahovorili, aby si dala zväčšiť pery

Rachael Knappierová Zobraziť galériu (2)
Rachael Knappierová (Zdroj: FB/Rachael Knappier)

LONDÝN - Pri pohľade na fotku Rachael Knappierovej (29) možno povedať, že k dokonalému ženskému vzhľadu jej naozaj nič nechýbalo. To už však nemožno tvrdiť po večierku, na ktorom svojim novým kamarátkam po viacerých pohároch vína oznámila, že podstúpi menšiu botoxovú procedúru, aby bola ešte atraktívnejšia. A to i napriek tomu, že niekoľko dní predtým si už dala nafúknuť hornú peru.

Ženy, ktoré Rachael spoznala na večierku, ju presvedčili, aby si u nich dala vpichnúť botox. Hoci bola pripitá Angličanka s posledným zväčšením spokojná, súhlasila s novou procedúrou. Tento zákrok jej odľahčil peňaženku o 250 dolárov (cca 220 eur).    

Ústa Rachael Knappierovej po botoxe.
Zobraziť galériu (2)
Ústa Rachael Knappierovej po botoxe.  (Zdroj: FB/Rachael Knappier)

„Pár hodín po zákroku bolo všetko v poriadku. No potom som cítila neznesiteľný tlak,“ opisuje Rachael, ktorá netušila, že procedúru mali v rukách bývalé trestankyne, ktoré navyše robili s pochybnými látkami.

Rachael Knappierová (29)
Zobraziť galériu (2)
Rachael Knappierová (29)  (Zdroj: FB/Rachael Knappier)

Hoci vyzerá fotka odstrašujúco, Rachael mala šťastie v nešťastí, pretože botoxová injekcia jej nebola vpichnutá priamo do tkaniva, čo mohlo zapríčiniť, že by jej pera odumrela. 

Kým jej obludné ústa nadobudli prirodzený výzor, uplynuli tri mesiace. Pravidelne totiž chodila na  špeciálnu liečbu. Pre britský denník povedala, že pár hodín po vpichnutí si myslela, že zomrie.  

Viac o téme: PeryBotox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu