Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Babka si objednala vianočný stromček cez internet: Takéto niečo by urazilo aj bezdomovcov!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: profimedia.sk)

DEAL - Ak sa chystáte objednať si vianočný stromček cez internet, urobte to čo najskôr. Je totiž dosť možné, že vytiahnete zo škatule podobný kúsok ako táto Angličanka. Našťastie si objednávku nenechala na poslednú chvíľu, a tak má ešte dostatok času na to, aby si zaobstarala nový.

Jenny Millsová (51) si tento rok vianočný strom objednala cez internet. Po tom, ako dorazil, ale zažila obrovské sklamanie. Jeden a pol meter vysoký strom totiž vyzeral skôr ako torzo vianočnej dekorácie, ktorá prežila veternú smršť. Treba však poznamenať, že za cenu 15,99 libry (18 eur) nemohla očakávať žiadny zázrak.

Na tomto naozaj nie je pekné nič
Zobraziť galériu (3)
Na tomto naozaj nie je pekné nič  (Zdroj: profimedia.sk)

"Na škatuli výrobca píše, že treba stromček poskladať tak, aby na ňom nezostali nijaké voľné  miesta. Lenže na tento stromček už nie je čo pripevniť," smeje sa Jenny pri pohľade na nevábne vyzerajúcu plastovú dekoráciu. Zároveň ukazuje fotku nádherného hustého stromčeka, ktorý si objednala. "Podľa popisu malo ísť o stromček s trblietavým a hustým ihličím. Ale ten, čo mi poslali, vyzerá skôr tak, akoby ho práve niekto prehodil cez plot," pridáva sa Millsovej manžel. 

Takto mal stromček vyzerať
Zobraziť galériu (3)
Takto mal stromček vyzerať  (Zdroj: profimedia.sk)

Jediným šťastím je, že sa Jenny, ktorá už je babičkou, rozhodla kupovať stromček skôr. Vždy pripravuje Vianoce pre pätnásť ľudí, ale tento rok idú k dcére, tak si manželia povedali, že im bude stačiť niečo menšie. Na internete hľadala žena veľmi dlho a teraz banuje, že sa dala zlákať cenou. Stromček vraj nie je vhodný ani do útulku. "Dcéra je sociálna pracovníčka a povedala mi, že takéto niečo by urazilo aj bezdomovcov," dodáva Millsová. O ďalšom osude nevydarenej dekorácie tak ešte stále nie je rozhodnuté.  

Viac o téme: Vianočný stromčekVianoce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu