Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Žena varila večeru pre svoje deti: Keď rozbalila bazalku, začala kričať od hrôzy

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Akasha Macey)

PERTH - Matka dvoch detí pri bežnom varení večere objavila v bazalke zo supermarketu obrovského pavúka. Ide o druh, ktorý je smrteľne nebezpečný predovšetkým pre malé deti a starších ľudí. Žena o svojej nepríjemnej skúsenosti prehovorila na Facebooku.

Večernú idylku rodiny z austrálskeho Perthu narušil pavúk, ktorého našla Akasha Maceyová v balení bazalky. Bola zhrozená z toho, že chýbalo len veľmi málo, aby svojim najbližším naservírovala toto potenciálne nebezpečné stvorenie. "Varila som večeru a zrazu som zbadala pavúka s červenou škvrnou na zadnej časti. Normálne som začala kričať od strachu," povedala mladá mamička. 

FOTO Žena varila večeru
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Akasha Macey)

Podľa záberov je evidentné, že pavúk si stihol v bazalke utkať pavučiny ešte predtým, než si ho Akasha všimla. Bazalka bola podľa nej pred rozbalením dlhé hodiny v chladničke. 

Zákazník si v bratislavskej reštaurácii objednal bryndzáky: Dostal k nim nechutný bonus na FOTO

"Keď som zbadala pavúka, zavolala som manželovi a ten sa okamžite ponáhľal domov. Rozhodli sme sa celú bazalku vyhodiť do koša," dodala Maceyová. Tento druh pavúka je podľa Daily Mail Australia smrteľne nebezpečný pre malé deti a seniorov kvôli svojmu bolestivému uhryznutiu.  

Viac o téme: PavúkJedloAustrália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu