Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zákazník si v bratislavskej reštaurácii objednal bryndzáky: Dostal k nim nechutný bonus na FOTO

Mňam mňam Zobraziť galériu (2)
Mňam mňam (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

BRATISLAVA - Jedlo, ktoré si objednáme v reštaurácii, býva sem-tam dochutené aj niečím, čo v pôvodnom recepte nebolo. Zákazník jedného bratislavského podniku si tak napríklad okrem halušiek mohol pochutnať aj na mŕtvej muche.

Nezriedka sa stáva, že si v jedle objednanom v reštauračnom zariadení nájdeme nejakú tú prírodnú bielkovinu. V tomto prípade išlo o mŕtvu muchu, ktorou boli dochutené bryndzové halušky. Tie si mladík objednal v jednej reštaurácii v bratislavskom Ružinove a následne svoj nález zverejnil na facebookovej stránke Nekŕmte nás odpadom. 

Zákazník si v bratislavskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Nekŕmte nás odpadom)

Užívatelia na tento príspevok zareagovali rôzne. Jeden vtipne poznamenal, že by mal byť zákazník rád, že dostal mäso navyše. Druhá zas podotkla, že je to celé nejaké podozrivé, pretože halušky sú už riadne premiešané a mucha vyzerá tak, akokeby ju tam práve niekto položil v snahe dotyčnú reštauráciu potopiť. "Halušky premiešané, ale mucha čistučká. Žeby konkurenčný boj?" A keby to tak aj bolo, prípady, kedy si zákazník nájde v jedle nejaký hmyz, nie sú, bohužiaľ, zďaleka ojediné. 

Viac o téme: BratislavaJedloMuchaBryndzové haluškyHnus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu