Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž na aukcii kúpil starú prepravku: Keď ju doma otvoril, našiel poklad na FOTO

Dan (vľavo) s manželkou Laurou Zobraziť galériu (3)
Dan (vľavo) s manželkou Laurou (Zdroj: Facebook/Dan Dotson)

CALIMESA - S kurióznou skúsenosťou sa v televíznej šou Storage Wars podelil dražobník Don Dotson. Na jednej charitatívnej akcii mu jedna žena vyrozprávala takmer neuveriteľný príbeh. Hlavnú úlohu v ňom hrajú milióny dolárov, ktoré sa za záhadných okolností ocitli v jej obchode s opotrebovaným tovarom a pôvodní majitelia o ne takmer prišli.

Nenápadná Aziatka a majiteľka secondhandového obchodu oslovila na jednej akcii v Kalifornii známeho dražobníka Dana Dotsona, aby mu vyrozprávala kuriózny príbeh. Známy jej manžela na aukcii, ktorú organizoval Dan, vydražil uzatvárateľnú prepravku za 500 dolárov. Keď si ju priniesol domov, našiel v nej sejf. Po jeho otvorení v ňom našiel hotovosť 7,5 milióna dolárov (6,6 milióna eur)! 

Muž na aukcii kúpil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Dan Dotson)

Do zamotaného príbehu musel preto vstúpiť pôvodný majiteľ a jeho právnik. Ten novému majiteľovi sejfu najskôr ponúkol 600 000 dolárov ako bolestné, ale táto suma sa mu zdala primalá, a tak mu nakoniec musel nechať až 1,2 milióna dolárov. Obidve strany sú už teraz, zdá sa, spokojné. 

Muž na aukcii kúpil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Twitter/Dan Dotson)

"Veľmi by ma zaujímalo, kto a prečo uložil takéto veľké peniaze do prepravky. Celé je to divné a záhadné," okomentoval bizarnú udalosť Dan. Podľa jeho kolegu z relácie peniaze zrejme pochádzajú z činnosti mafie alebo drogového kartelu. "Keď nájdete takto uschované peniaze, musí byť dôvod na to, prečo nie sú uložené v banke," povedal Rene Nezhoda.

Viac o téme: PokladDražbaDan dotson
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu