Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ženu (20) dorazil jej šéf teóriou o menštruácii: Myslela som, že je to len veľmi nepodarený vtip!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

LONDÝN - Na stránke Tumblr rozoberá dvadsaťročná žena absurdnú situáciu, do ktorej sa dostala so svojím šéfom. Myslela si, že si z nej uťahuje, keď opísal, ako podľa neho funguje ženský cyklus a na čo sú potrebné tampóny. Nadriadený však trval na svojom a všetko myslel úplne vážne.

Šéf mladej ženy, ktorá zverejnila svoj príbeh, je v strednom veku a tak by už naozaj mohol poznať princíp fungovania ženského tela počas menštruácie. S týmto počítala aj jeho zamestnankyňa, ktorá sa mu snažila vysvetliť, že si potrebuje nutne odskočiť na toaletu, pretože začala krvácať. "Nerozumel mi. Trval na tom, že to určite nie je nevyhnutné a všetky si iba vymýšľame, len aby sme nemuseli pracovať," opisuje nepríjemnú situáciu.

Ženu (20) dorazil jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Všetko nadriadenému zrejme došlo až neskôr a prišiel za pracovníčkou. Z toho, čo jej však povedal, takmer onemela. Snažil sa ju totiž presvedčiť o tom, že on veľmi dobre vie, ako to funguje. Podľa neho ženy dokážu ovplyvniť menštruačné krvácanie a môžu ho kedykoľvek zastaviť. A keď mu žena vysvetlila, že potrebuje iba tampón a všetko bude v poriadku, vyšla z muža ďalšia absurdita. "Myslel si, že tampóny sú sexuálne hračky a nemajú nič spoločné s hygienou," pobavila sa na neznalosti svojho šéfa slečna a spolu s ňou ďalšie stovky užívateľov. 

Viac o téme: MenštruáciaMenzes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu