Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčina šla na políciu vyzdvihnúť veci svojho mŕtveho priateľa (†24): Nález v peňaženke ju zlomil

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Jaime-Lee Digby)

SYDNEY - Mladá Austrálčanka prišla vo februári o svojho milovaného priateľa. Počas vyšetrovania tragickej nehody ju policajti požiadali, aby si išla vyzdvihnúť jeho osobné veci. To, čo našla v peňaženke, ju úplne odrovnalo a dojalo k slzám. Svoj príbeh neskôr zverejnila na sociálnej sieti.

Dvadsaťštyriročná Jaime-Lee Digbyová a rovnako starý Luke Bray sa zoznámili vo vojenskom námorníctve, keď slúžili na jednej lodi. Okamžite sa do seba zaľúbili. Luke začal neskôr pracovať ako elektrikár a chodil po stavbách. A práve jeho zamestnanie samu stalo osudným. Vo februári pracoval na streche domu v Carltone na predmestí Sydney, keď ho zabil elektrický prúd. Predtým, ako sa pustil do práce, síce vypol elektrinu, ale na stavbe bol nelegálne zapojený zdroj, o ktorom vôbec nevedel, a práve ten ho zabil. "Bol to najhorší deň v mojom živote. Zrazu bolo po všetkom," spomína Jamie. 

Dievčina šla na políciu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Jaime-Lee Digby)

Nedávno sa jej ozvala polícia s tým, aby si prišla vyzdvihnúť osobné veci svojho zosnulého priateľa. A práve vtedy zažila druhý šok. V Lukovej peňaženke totiž našla doklad o zaplatení zálohy za zásnubný prsteň. 

Dievčina (21) zrušila svadbu len týždeň pred dňom D: Kvôli HRÔZE, ktorú snúbencovi našla v mobile

"Túžila som po tom prsteni, zapojila som sa do súťaže, kde som ho mohla vyhrať. Snívali sme o svadbe, ale až keď som našla ten účet, pochopila som,  že ma chcel požiadať o ruku a veľmi chcel, aby som mala práve tento prsteň," povedala dojatá dievčina. Ak by naozaj tú súťaž vyhrala, naplnila by posolstvo ich lásky, hoci už nikdy nebudú môcť byť spolu. 

Viac o téme: SvadbaTragédiaAustráliaZásnubný prsteň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu