Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Lekári ostali zhrození z toho, čo si mladík strčil do análu: Rozkoš si privodil polmetrovou...

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

NIUAGARDA - Mladý pacient šokoval lekárov v talianskom meste Niugarda. V hrubom čreve mu totiž uviazla sexuálna pomôcka gigantických rozmerov. Lekári ju dostali von len vďaka svojej zručnosti a kreativite. Ich vynález vyrobený doslova na kolene tak položil základy použitia novej techniky využiteľnej pri extrakcii cudzích telies z tiel pacientov.

Ďaleko za hranicou vášne a rozkoše skončil mladík, ktorý bol po sexuálnom experimentovaní nútený navštíviť nemocnicu. Do análneho otvoru si strčil sexuálnu pomôcku dlhú viac ako 58 centimetrov, ktorá prenikla až do hrubého čreva. Lekárov najskôr šokoval priznaním, že s gigantickou hračkou zápasí už 24 hodín a stále sa mu nedarí vybrať ju. Druhý šok nastal po tom, ako na röntgenovej snímke zbadali, aký obrovský predmet je potrebné vytiahnuť von.

Lekári vytiahli zo zadku mladíka (29) ten najčudnejší predmet: Od smrti ho delilo pár minút

Použitie polypektomickej slučky a bioptických klieští, ktoré sa v týchto situáciách bežne používajú, však zlyhalo. Povrch pomôcky bol totiž príliš klzký, a preto museli lekári rýchlo vymyslieť, ako budú postupovať ďalej. Takmer neriešiteľná situácia ich donútila improvizovať. Náhoda to nakoniec zariadila tak, že uskutočnili úspešný experiment, ktorý môže pomôcť ich kolegom v podobných situáciách. 

Lekári ostali zhrození z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

"Do katétru sme vložili kus drôtu, na jeho konci sme urobili veľkú slučku, omotali sme ňou pomôcku a opatrne sme ju začali vyťahovať von. Hadička totiž nekĺzala po povrchu pomôcky tak, ako bežné polypektomické slučky," opísal najnovší vynález doktor Lorenzo Dioscoridi v časopise British Medical Journal. Zároveň uviedol, že ide o postup, ktorý môže byť použitý v prípadoch, keď počas extrakcie cudzích telies z tiel pacientov zlyhajú štandardné endoskopické techniky.

Viac o téme: Sexuálna pomôckaKonečník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu