Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kráska (24) zverejnila na internete dokonalé FOTO: Ľudia ju za to nenávidia, vyhrážky smrťou

Fotografia vyvolala ošiaľ nenávisti Zobraziť galériu (5)
Fotografia vyvolala ošiaľ nenávisti (Zdroj: Instagram/Scarlett London)

LONDÝN - Scarlett Londonová sa na svojom Instagrame pýši dokonalými fotografiami z rôznych kútov sveta a zároveň sa jej darí zarábať si tým, že na nich propaguje rôzne značky a robí im takto reklamu. Zdá sa však, že nie všetci jej úspech prajú a na jednom zo záberov sa kritici vyšantili svojimi negatívnymi komentármi. Mladá žena tvrdí, že sa jej dokonca niektorí vyhrážajú smrťou.

Kráska chcela vedieť, čo si ľudia myslia o jej outfite: Keď zbadali SELFIE, riešili niečo úplne iné

Ľudí rozhorčila snímka, na ktorej pekná blondínka sedí na posteli a na tvári má široký úsmev. V rukách drží šálku čaju a je obklopená héliovými balónikmi v tvare srdiečok. Na perinách je položený tanier s množstvom palaciniek ozdobený jahodami a na stolíku sa vyníma fľaša ústnej vody. Netreba ani dodávať, že slečna má urobený dokonalý mejkap a nastajlované vlasy.

Kráska (24) zverejnila na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Scarlett London)

"Najlepšie dni sa začínajú úsmevom a pozitívnymi myšlienkami. A palacinkami. A jahodami. A bezodnou šálkou čaju," napísala Scarlett pod fotografiu na Instagrame. Na konci svojho príspevku uviedla aj značku ústnej vody a dodala, že ide o propagačný materiál. Nie všetci však boli z tohto záberu takí nadšení ako autorka.

Kráska (24) zverejnila na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Scarlett London)

Na jej hlavu sa zniesla spŕška kritiky za to, že údajne všetko na tejto fotografii je umelé a nerealistické. Scarlett dokonca obvinili, že vôbec nepoužila skutočné palacinky, ale ide o tortilly. Mladým dievčatám sú tak ponúkané falošné predstavy o živote, pretože naozaj takmer nikto nezačína deň práve uvedeným spôsobom a v tínedžeroch tým môže vzbudzovať prehnané očakávania, ktoré sa potom nenaplnia.

Kráska (24) zverejnila na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Scarlett London)

Scarlett sa posťažovala, že jej na Instagram, Twitter a dokonca aj na YouTube prúdia stovky nepríjemných správ, z ktorých niektoré obsahujú vyhrážky smrťou. Neprajníkom odkázala, že skôr, ako ju začnú odsudzovať, by si mali zistiť, aký je vlastne človek. Priznáva, že robí reklamu istým značkám, ktoré však sama aj používa. Svojimi fotografiami vraj nepropaguje ideálnu verziu života, ktorou by sa mali mladé dievčatá riadiť.

Kráska (24) zverejnila na
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Scarlett London)

Kráska trpí zažívacím ochorením, no napriek tomu sa rozhodla byť pozitívnou a ukázať aj ostatným, že aj za takýchto okolností sa dá užívať si mnohé chvíle. Taktiež v minulosti zažila šikanovanie. "Pamätajte, že uprostred každej virálnej búrky je ľudská bytosť," dala na známosť užívateľom, ktorí ju hania.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu