Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Turistka (34) varuje pred dovolenkou na Bali: Na TOTO si dávajte pozor, mňa podviedli!

Krystal Nikolová bola podvedená Zobraziť galériu (2)
Krystal Nikolová bola podvedená (Zdroj: Facebook/Krystal Nikol)

PERTH - Tridsaťštyriročná Austrálčanka má za sebou nepríjemnú skúsenosť, ktorá zastihla ju a jej manžela počas dovolenky na Bali. Je prekvapená z toho, koľko užívateľov potvrdilo, že sa ocitlo v podobnej situácii. Tento prípad môže poslúžiť ako varovanie pre všetkých, ktorí plánujú vyraziť do tejto destinácie.

Krystal Nikolová veľmi rada a veľa cestuje. Kedysi stretla počas potuliek na Bali svojho manžela a dokonca sa tam vzali. Tento ostrov považujú za čarovné miesto a vracajú sa naň dvakrát do roka. Pred poslednou dovolenkou si vyberala výlety loďou do okolia Perthu a narazila na ponuku miestnej cestovnej agentúry, ktorá ju oslovila. "Išlo o miesto, ktoré mi na Facebooku odporučilo veľa užívateľov," hovorí.

Turistka (34) varuje pred
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Krystal Nikol)

Agent vraj trval na platbe vopred, ale Krystal to odmietla. Povedala mu, že sa dohodnú, až keď dorazí na Bali, a tak sa aj stalo. V hoteli od neho dostala informácie ohľadom výletu a zaplatila 300 dolárov (257 eur). Keď však nastal termín odchodu, agent zrazu všetko odvolal. "Tvrdil, že je zlé počasie a keď to opakoval aj ďalšie dni, žiadala som, aby mi vrátili peniaze. Ale nedostala som sa k nim a takto sa to ťahá už šiesty týždeň," opisuje Nikolová svoj problém.

FOTO Zaľúbený britský párik si chcel užiť dovolenku v New Yorku: Po pristátí zažil pekelné chvíle

Po tom, ako sa so svojou skúsenosťou zdôverila na Facebooku, vysvitlo, že sa to stalo aj jej kamarátke a mnohým ďalším užívateľom. "Podviedli už toľko ľudí a nič sa im nestalo. Za výlety som vždy platila vopred a nikdy mi nenapadlo, že to môže skončiť takto. Nabudúce budem opatrnejšia a mali by ste byť aj vy," odporúča Krystal ostatným.

Viac o téme: DovolenkaPodvodBali
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu