Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Osobná trénerka zverejnila FOTO pred a po: Ak tým trpíte aj vy, nie ste zďaleka sami!

(Zdroj: Instagram/Elena Arathimos)

SYDNEY - Osobná trénerka z Austrálie zverejnila video, ktoré zachytáva jej telo tak, ako vyzerá, keď sa normálne naje. Ani po vylúčení istých druhov potravín zo svojho jedálnička sa necíti najlepšie. Požiadala preto svojich fanúšikov o radu a je prekvapená z toho, koľko ľudí a najmä žien má s týmto problémom bohaté skúsenosti.

Mnohí poznajú nerovný boj s chronickým nadúvaním, ktoré dokáže poriadne znepríjemniť život. S týmto problémom zápasí aj trénerka Elena Arathimosová. "Nikdy som nemala problém s intoleranciou na potraviny. Všetko sa začalo až minulý rok. Ak tým trpíte, nie ste sami," uvádza na svojom profile.

Zo stravy už vylúčila vajíčka, mliečne výrobky aj cukor, o ktorých si myslí, že sú spúšťačom najväčších kŕčov a bolestí. Snaží sa byť aktívna, berie probiotiká, zdravo sa stravuje, má dostatok vitamínov, spáva osem hodín denne, pije veľa vody, ale aj tak má problémy. 

 

The day before we left for Sri Lanka I got my first ever dose of food poisoning - on a curry.... oh god it’s the worst right?! Left me feeling prettyyyy fragile for the next few days. Then when we arrived and I went to order lunch and realized a lot (if not all) from the area we were staying only served curries I could have almost cried Hangry, tired fragile Elena was not in a good space But cleaver little me packed my @hbird.co porridge and smoothie balls! We’ve been staying at an Airbnb so they have a blender here Literally has saved me this trip Lots of people have been asking what I eat, of course this isn’t all I eat but it’s my go-to for a yummy warm breakfast or a health kick to my smoothies. Doesn’t unsettle my tummy aka bloat and fills me up with all the good stuff #hbirdco

Príspevok, ktorý zdieľa Elena Arathimos | (@bella_be_active),

Elena po tréningoch siaha po vegánskom proteínovom nápoji a vtedy sa cíti výborne, čo dokazuje aj svojimi fotografiami. Na prvej je po rannom tréningu a na druhej zas po tom, keď sa naje. Arathimosovej viacero žien odporúča, aby navštívila gastroenterológa, homeopata alebo alergológa. "Môžete si dať urobiť rôzne testy, ale najlepšie je začať s naturopatiou," radí jedna z užívateliek, podľa ktorej ani krvné testy nemusia vykazovať neznášanlivosť niektorých potravín. Výborné je robiť si denník a zapisovať do neho, čo ste jedli a ako ste sa po tomto jedle cítili. Potom môžete svoj problém odhaliť v priebehu niekoľkých dní. 

Viac o téme: Nadúvanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu