Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Otec cestou na pohreb dostal hnačku: Reakcia jeho dcéry teraz baví internet

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

OREGON - Otec rodiny počas cesty na pohreb potreboval akútne navštíviť toaletu. Rodina cestovala autom a zastavila sa na benzínovej stanici. Muž skončil na záchode, kde ho sprevádzala aj jeho malá dcérka. Kvetnato pritom komentovala otcovo utrpenie v kabínke.

Clint Edwards, ktorý píše otcovský blog "Nemám poňatie, čo vlastne robím", sa podelil o mimoriadne vtipný zážitok so svojou štvorročnou Aspen. Príbeh sa začína 12-hodinovou cestou celej rodiny na pohreb. Napriek tomu, že za bežných okolností je to smutná udalosť, malé dievčatko sa postaralo o veľkú zábavu. 

Clint s manželkou
Zobraziť galériu (2)
Clint s manželkou  (Zdroj: Facebook/No Idea What I'm Doing: A Daddy Blog)

Počas cesty sa rodinka stavila na benzínovej stanici v Oregone, aby dokúpili pár vecí. Nič však nešlo podľa plánu. Clint musel ísť totiž akútne na záchod. "Prišiel som tam tak akurát. Nemal som inú možnosť, než zobrať Aspen so sebou do kabínky," vysvetľuje. Dievčatku to ale evidentne ani zďaleka nevadilo. "Sledovala, ako som bojoval, so šľapkami s motívom Moany, modré oči doširoka otvorené a podporujúco mi tlieskala. "Dobrá práca ocko, dobrá práca! Vykakal si dve hovienka! Teraz tretie!"" rozvíja vtipný príbeh Edwards. Netušil, či jeho hnačku spôsobilo nejaké jedlo alebo len stres z cestovania s deťmi.

Aspen komentovala veľkosť, vôňu, aj zvuk toho, čo zo seba jej ocko vydal. Dcérino podporovanie neušlo ani ľuďom čakajúcim na toaletu. Tí sa neubránili smiechu po tom, ako dievčatko nazvalo svojho otca "kakací robot". Clint uvádza, že on a jeho manželka takto podporovali malú Aspen pri vykonávaní potreby. Netušili, že im to dcérka raz vráti a už vôbec nie takto. Keď sa po celom incidente manželka Clinta opýtala, prečo im to trvalo tak dlho, len stroho zahlásil: "To nechceš vedieť." 

Viac o téme: ZáchodToaletaHnačka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu