Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zákazníčka si pochutila na jedle, no účet ju dorazil: POZNÁMKA na ňom sa jej neuveriteľne dotkla

Billie Geena Zobraziť galériu (3)
Billie Geena (Zdroj: Facebook)

SHEFFIELD - Britská fooodblogerka sa obávala, že jedného dňa stane sa stane presne toto. Mladá žena trpí syndrómom dráždivého čreva a namiesto porozumenia sa v reštaurácii dočkala nepríjemného posmešku. Čašníčke jej diagnóza totiž prišla vtipná, a tak sa na účet zákazníčky nemiestne zabavila.

Billie Geenová kvôli syndrómu dodržiava striktnú diétu už takmer rok. Celý incident sa odohral v mexickej reštaurácii, kde si Billie objednala filé z ostrieža bez cibule, cesnaku a mlieka. Jedlo bolo v poriadku a celý večer sa vyvíjal veľmi dobre. Až kým dievčina nepožiadala o účet. Na ňom bol zreteľne napísaný posmešok čašníčky: "Bez cibule, bez cesnaku, bez mlieka, haha". 

Zákazníčka si pochutila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Podľa všetkého si servírka myslela, že účet sa k Billie nedostane a chcela tak v súkromí medzi ostatnými kolegami zavtipkovať. No stal sa opak. Geenovej sa nevhodná poznámka veľmi dotkla, obzvlášť, keď obsluha nemala ani tušenia o jej zdravotných problémoch. "Zistila som, že cibuľa, cesnak a mlieko mi vôbec nerobia dobre. Posledná skúsenosť ale vo mne opäť vyvolala obavy chodiť do reštaurácií," konštatuje sklamaná Billie.

Zákazníčka si pochutila na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Reštaurácia sa neskôr za nemiestny žart svojej zamestnankyne ospravedlnila, no svoju povesť si tým u 22-ročnej foodbloggerky už nenapravila. "Nikto by nemal žartovať na účet ľudí s potravinovými alergiami alebo neznášanlivosťami. Verím, že čašníčka to neurobila za účelom ublížiť mi, a že sa ten účet nemal nikdy dostať do mojich rúk. Zrejme len srandovala s kolegami, no aj tak sa ma to dotklo," uzatvára Billie. 

Viac o téme: ReštauráciaúčetPotravinová alergia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu