Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vydesení diváci plakali od hrôzy: VIDEO Lev zaútočil na Brita v parku s divými šelmami

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: YouTube)

JUŽNÁ AFRIKA - Britský občan Mike Hodge (67) bol prevezený do nemocnice so zraneniami krku a čeľuste po dramatickom incidente, ktorý bol zaznamenaný na video v Južnej Afrike. Po tom, čo tento majiteľ parku s divokými zvieratami vstúpil do výbehu s levmi, jedna zo šeliem ho napadla a odtiahla ho do kríkov. Mal veľké šťastie, že zostal nažive.

Strašidelná smrť lovca (†50) v rezervácii: V noci ho napadli levy, zostala iba krvavá hlava

"Mike a jeden z jeho rangerov mali trochu obavy zo zápachu v objekte, ktorý rozrušil jedného z levov, a tak vstúpil do výbehu, aby zistil, čo to spôsobuje," povedal jeho priateľ pre The Sun. "Nie je blázon a vie, ako komunikovať s levmi, ale zjavne sa niečo pokazilo," dodal.

Vydesení diváci plakali od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB)

Svedkovia s hrôzou sledovali, ako sa zviera rozbehlo za mužom, ktorý už kráčal späť ku kovovej bráne. Po tom, čo ho šelma napadla, začali diváci kričať a plakať. Lev schytil muža za chrbát a odtiahol ho do kríkov.

Vydesení diváci plakali od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Zrazu sa na videu ozvú výstrely. Podľa médií bol nakoniec lev zabitý. Zraneného muža sa podarilo dostať do bezpečia a potom sa už o neho postarali záchranári a lekári. Park zostáva po útoku zatvorený.

Vydesení diváci plakali od
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Marakele Predator Park bol založený v roku 2010 Mikeom Hodgeom a jeho manželkou Chrissy po tom, čo sa z Veľkej Británie odsťahovali v roku 1999 do Južnej Afriky. Tu sa najprv starali o ochranu levov, aby sa neskôr presťahovali do mesta v provincii Limpopo a založili vlastný park.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

V súčasnosti tu žije viac ako tucet veľkých mačiek, vrátane bielych levov, gepardov a dvoch bengálskych tigrov. Park ponúka aj možnosť ubytovania a safari.

Viac o téme: ParkLevútok Južná Afrika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu