Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž si kúpil dom, v ktorom mal bývať duch: Smiech ho prešiel, keď našiel strašidelné FOTO

Je to naozaj duch? Zobraziť galériu (2)
Je to naozaj duch? (Zdroj: FB/Neil Bailey)

LEEDS - Keď štyridsaťtriročný Neil Bailey kupoval dom v Leedsi, vypočul si historku o tom, že v ňom býva duch. Nad príbehom sa iba pousmial, nehnuteľnosť si kúpil a pokojne v nej žil až do chvíle, kým Google kamera nezachytila na jeho dvore niečo zvláštne. Teraz má dostatočný dôvod, aby popremýšľal nad tým, či bola historka naozaj iba výplodom ľudskej fantázie predchádzajúcich majiteľov.

Turista prehovoril o svojom najdivnejšom zážitku: Na FOTO zachytil mysteriózne zjavenie

Neil pred dvanástimi rokmi kupoval dom v anglickom Leedsi a vedel o tom, že s domom je spojená aj legenda o duchovi, ktorý má na hlave čiapku a údajne sa poneviera v jeho okolí. Všetko odignoroval, nehnuteľnosť si kúpil a žije v nej už poriadne dlho.

Až neskôr sadol k počítaču a zaujímal sa, ako vyzerá jeho dom zachytený Google kamerou. Po prezretí fotografie, na ktorej je bočný vchod do záhrady, zostal v šoku. Pred drevenou bránou uvidel machuľu pripomínajúcu siluetu muža a okamžite to v ňom naštartovalo podozrenie, že ide o ducha, o ktorom počul pri kúpe domu.

„Fotografiu som nijako neupravoval. Ak sa lepšie pozriete, uvidíte siluetu muža v kabáte a s čiapkou na hlave,“ komentuje záber na sociálnej sieti Neil. „Celý plot v pozadí je iba hnedý, ale na fotke to vyzerá tak, ako keby ho sčasti niekto prekrýval.“  Ďalej tvrdí, že fotografiu sa snažil ešte viac priblížiť, ale nebola potom kvalitnejšia.

Muž si kúpil dom,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Neil Bailey)

Do diskusie sa okamžite zapojili nadšenci paranormálnych javov. Niektorí z nich zostávajú skeptickí a odporúčajú Neilovi, aby si lepšie natrel bráničku a nenechával na nej machule. Avšak mnohí sú presvedčení o tom, že ide o postavu muža s baretkou na hlave a jeden z nich odporúča, aby majiteľ domu s duchom nadviazal spojenie prostredníctvom kyvadla.

Ďalší užívateľ zasa hovorí, že sa mu podarilo lepšie identifikovať fotografiu. Podľa neho je na obrázku muž v tvídových nohaviciach a hnedej kockovanej košeli, čo zodpovedá pracovnému oblečeniu záhradníka z päťdesiatych rokov minulého storočia.

Viac o téme: DomDuchGoogleNeil Bailey
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu