Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Turista prehovoril o svojom najdivnejšom zážitku: Na FOTO zachytil mysteriózne zjavenie

Kto to je? Zobraziť galériu (3)
Kto to je? (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Odkedy Jon Wickes (50) pred vyše 20 rokmi takmer zomrel, dejú sa mu čudné veci. Posledný výlet s jeho synom Harrym (12) k stredovekej pamiatke v Spojenom kráľovstve bol však zatiaľ jeho najneobvyklejším zážitkom. Pri fotografovaní zámku Eynsford v Kente zachytil tajomnú postavu, hoci je presvedčený, že tam vtedy žiadny živý človek nebol.

Rozlúčka so slobodou mala desivú príchuť: Keď dievčatá zbadali, čo je na FOTO, zutekali

"Bol som celkom prekvapený, keď som prvýkrát uvidel záber," citoval Wickesa portál news.com.au. "Zbadal som na ňom zvláštnu postavu a pozrel sa na web. Tam som sa dočítal o mníchovi, ktorý sa zjavuje na týchto miestach," vysvetlil.

Legenda vraví, že v tejto oblasti bol pozorovaný čierny mních. Mohlo by ísť o pána zámku Williama de Eynsforda, ktorý sa dal v roku 1130 na duchovnú cestu. Prekvapený autor snímky najal paranormálneho vyšetrovateľa, ktorý sa išiel na miesto pozrieť, ale nenašiel žiadne vysvetlenie.

Turista prehovoril o svojom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Nie som si istý, či je to duch alebo nie. Nikdy som naozaj neveril na takéto veci. Spočiatku som sa pýtal, či by to nemohol byť len odraz svetla. Každý, kto záber videl, sa o to zaujíma, pretože mnohí si myslia, že je to duch," povedal Wickes, ktorý zverejnil fotografiu aj v paranormálnej skupine na internete.

Niektorí členovia tvrdili, že by to mohla byť len diera v stene, ale niekto z nich tam vraj skutočne zašiel, urobil podobné fotografie a potvrdil, že tomu tak nie je.

Turista prehovoril o svojom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Wickes uviedol, že odvtedy, čo v roku 1995 takmer zomrel, sa mu dejú divné veci. "V minulosti som mal niekoľko nadprirodzených zážitkov. V roku 1995 som bol účastníkom nehody na motorke, zomrel a vrátil sa späť do života," dodal.

"Keď som tam ležal a zomrel, videl som, ako mi môj starý otec povedal, aby som sa vrátil späť na druhú stranu. Nikdy nevieš. Mohlo to byť preto, že dostal veľa morfínu," hovorí Wickes, ktorý stále stojí nohami pevne na zemi.

Viac o téme: DuchMních
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu