Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Mladík vypustil dron nad hradom: Z toho, čo natočil, onemel od prekvapenia

Prízrak na zámku Zobraziť galériu (2)
Prízrak na zámku (Zdroj: youtube/ nightghosthouse)

DURSLEY - Zábery Brita, ktoré svojím dronom nakrútil nad hradom Berkeley Castle, kolujú po sociálnej sieti a u užívateľov vyvolávajú rozporuplné reakcie. Kamera totiž na nádvorí tisíc rokov starej stavby zachytila pohyb nápadne pripomínajúci cval koňa s rytierom na chrbte.

Video Thomasa Arnolda, ktoré nakrútil na zámku v anglickom grófstve Gloucestershire, pôsobí vcelku presvedčivo a možno prinúti skeptikov aspoň na chvíľu schladiť svoje pochybnosti. "S mojím dronom som stratil kontakt približne na desať sekúnd. Video som si prezeral až doma a keď som to uvidel, takmer som onemel od prekvapenia," hovorí. 

VIDEO Mladík vypustil dron
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/ nightghosthouse)

Arnold si spomína na chvíľu, keď z ničoho nič nedokázal ovládať funkciu "späť domov". Práve vtedy vznikli nevšedné zábery, na ktorých akoby bolo vidieť cválajúceho koňa s rytierom na chrbte. "Je to jasné, som si istý, že na videu je duch nejakého rytiera sediaceho na koni, ktorý cvála po jednom z nádvorí zámku," tvrdí Thomas. "Všetko som skontroloval, vôbec nechápem, prečo bol dron v danej chvíli neovládateľný." 

VIDEO Mladík vypustil dron
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/ nightghosthouse)

Išli na Beckov, aby sa presvedčili, či tam straší: Trikrát po sebe sa stalo niečo nevysvetliteľné

K tomu, aby veril na duchov, Thomasa poháňa aj udalosť z detstva. Vraj si presne pamätá na prechádzku so starým otcom, počas ktorej stretli susedu. "Prišli sme domov a moja babička sa pýtala, čo nás zdržalo. Keď sme jej povedali, že sme sa zarozprávali so susedou, babka nám povedala, že iba pred chvíľou sa dozvedela, že suseda minulú noc zomrela."

Viac o téme: ZámokDuchPrízrak
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu