Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Asistentka (24) sa posťažovala priateľovi na bežnú vec: Nemohli uveriť, vykopli ich z lietadla

Beth a Josh
Beth a Josh (Zdroj: FB/Josh Moran)

BIRMINGHAM - Asistentka učiteľa Beth Evansová (24) a kaderník Joshua Moran (26) museli opustiť lietadlo, ktoré smerovalo z anglického Birminghamu do Dubaja, len pár minút pred štartom. Keď si vraj letuška vypočula, ako sa dievčina sťažuje priateľovi na bolesti brucha spôsobené menštruáciou, okamžite zakročila. Párik tvrdí, že to bolo čosi šialené.

VIDEO Študentka (21) sa chce súdiť s aerolíniami: Na letisku ju donútili urobiť odpornú vec

Beth opísala bolesť, keď si sadla, ako jednotku na stupnici do desať a bola šťastná, že ju čaká sedemhodinový let a potom už vytúžená dovolenka v Dubaji. Posádka aerolínií Emirates, u ktorej si dvojica kúpila letenky za 400 libier (cca 450 eur), však rozhodla, že párik si musí dať dole bezpečnostné pásy a vystúpiť z Airbusu A380.

Nahnevaní Beth a Joshua museli utratiť ďalších 250 libier na prebookovanie svojho letu. "Aby nás vykopli z lietadla kvôli menštruačným bolestiam, to je šialenstvo. Beth plakala a bola rozrušená, keď sa jej na to letuška vypytovala. Musieť vysvetľovať takéto veci je trápne," uviedol Joshua pre thesun.co.uk.

Asistentka (24) sa posťažovala
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: FB/Josh Moran)

Dodal, že na palube nebol žiadny lekár, a tak posádka len kontaktovala zdravotnícky tím v USA a povedala Beth, že nemôže letieť.

"Cestujúca upozornila posádku, že trpí nepohodlím a bolesťou a spomenula, že sa necíti dobre. Kapitán sa rozhodol požiadať o lekársku pomoc a vyložiť pani Evansovú, aby mala prístup k lekárskej pomoci. Nechceli by sme ohroziť pani Evansovú tým, že by nemala prístup k lekárskej pomoci, keby sa počas letu začala cítiť horšie," vyjadril sa na margo sobotného incidentu hovorca aerolínií.

Viac o téme: LietadloDubajEmirates
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu