Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Študentka (21) sa chce súdiť s aerolíniami: Na letisku ju donútili urobiť odpornú vec

Belen so svojím domácim miláčikom. Zobraziť galériu (2)
Belen so svojím domácim miláčikom. (Zdroj: Belen Aldecosea)

NEW YORK - Žena z americkej Floridy musela na výzvu letiskového personálu utratiť svojho domáceho maznáčika, aby mohla odletieť z Miami na naliehavé lekárske vyšetrenie. Trpasličieho škrečka musela Belen Aldecoseaová podľa denníka Miami Herald spláchnuť do záchoda. Teraz sa chce s leteckou spoločnosťou súdiť.

Muž našiel pri upratovaní 19-ročnú letenku: Nevyhodil ju do koša, dosiahol nemožné!

Dvadsaťjedenročná študentka sa podľa miamského denníka vopred dvakrát telefonicky uistila, že regionálna letecká spoločnosť Spirit Airlines drobné domáce zvieratá na palubu svojich strojov púšťa. Keď sa ale dostavila na letisko, dozvedela sa, že zvieratá do lietadla nesmú.

VIDEO Študentka (21) sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Belen Aldecosea)

Personál letiska jej odporučil, aby škrečka spláchla do záchoda. Po dlhom a zúfalom vyjednávaní sa žena s plačom podvolila, pretože návšteva u lekára bola neodkladná.

Letecká spoločnosť pripustila, že Aldecoseaová dostala od jej personálu mylnú informáciu. Odmietla však, že by zriadenci odporučili žene škrečka zabiť.

Americké zákony nezakazujú prepravu zvierat, rozhodnutie ale ponechávajú na leteckých spoločnostiach. Najväčšie aerolinky ako American Airlines, Delta Airlines alebo United Airlines z bezpečnostných a zdravotných dôvodov prepravu zvierat nepovoľujú.

Viac o téme: ZáchodŠkrečokAerolinky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu