Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž bol nespokojný v práci, manželka dostala nápad: Teraz sú z nich multimilionári

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

ADELAIDE - Dôvod na široký úsmev má manželský pár z austrálskeho mesta Adelaide. Nespokojnosť v práci a starosti s hypotékou vystriedala radosť z vysokej výhry v lotérii. Z jackpotu sa teší celá rodina a plánuje si ho poriadne užiť.

Nemenovaná žena, ktorá pracuje v banke, kúpila online žreb iba náhodou. "Manžel mal problémy v práci. Bol veľmi nespokojný, tak som to skúsila, že to snáď vyjde," spomína. Neskôr sa prihlásila na stránku, aby skontrolovala, či náhodou nevyhrali. Keď potom zistila, že jackpot vo výške 10 miliónov austrálskych dolárov (6,5 milióna eur), je ich, myslela si, že sa jej to iba sníva. 

Muž bol nespokojný v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

"Už sme všetko poriadne oslávili a teraz porozmýšľame, čo ďalej," tešia sa výhercovia. Peniaze vraj vyriešia veľa vecí. Vyplatia hypotéku za dom, manžel môže odísť z frustrujúceho zamestnania a venovať sa rodine. Okrem toho plánujú zabezpečiť deti. Žena zatiaľ o odchode z banky nepremýšľa, pretože ju jej práca baví. Veľmi sa teší z toho, že môžu začať nový život, o akom kedysi iba snívali. 

TOTO je on! Mladík, ktorý vyhral v americkej lotérii 450 miliónov dolárov, jeho rada úspechu

Na záver dodáme, že výhernými číslami, ktoré vyžrebovali v lotérii Oz Lotto utorok 30. januára, boli 24, 12, 45, 5, 40, 31 a 2, a dodatkové čísla 30 a 16. 

Viac o téme: AustráliaJackpotVýhra v lotérii
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu