Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

TOTO je on! Mladík, ktorý vyhral v americkej lotérii 450 miliónov dolárov, jeho rada úspechu

Shane Missler Zobraziť galériu (4)
Shane Missler (Zdroj: Foto: FB/Shane Missler)

WASHINGTON - Američan Shane Missler (20) z Floridy vyhral v lotérii 451 miliónov dolárov (takmer 372 miliónov eur). Ide o štvrtú najvyššiu výhru v lotérii Mega Millions. Mladík sa rozhodol vybrať si výhru jednorázovo, takže dostal 281,87 milióna dolárov (232,24 milióna eur).

Shane bude mať v máji 21 rokov a chce peniaze využiť na pomoc svojej rodine, na charitu a tiež na prípravu budúceho "finančného úspechu, aby za sebou mohol niečo zanechať". 

Na facebooku napísal, že mal "tušenie", že by mohol vyhrať a tiež, že by sa nemala podceňovať sila pozitívneho myslenia. "Ak som sa niečomu za svoj krátky život na tejto zemi naučil, potom tomu, že tých, ktorí si zachovajú pozitívne myslenie a sú k sebe úprimní, čaká odmena. Teším sa na budúcnosť," povedal denníku Tampa Bay Times.

Ďakujem každému za milé slová. Som naozaj vďačný a potešený.
Zobraziť galériu (4)
Ďakujem každému za milé slová. Som naozaj vďačný a potešený.  (Zdroj: Foto: FB/Shane Missler)

Missler, ktorý už opustil svoje zamestnanie, tiket zakúpil v Port Richey, kde žije, a zvolil možnosť rýchleho výberu náhodných čísel. Úspech mu zaistila kombinácia 28, 30, 39, 59, 70 a dodatkové číslo 10. Pre výhru si prišiel v piatok s veľkým úsmevom na tvári a v sprievode otca a právnika.

Gratulácie výherca obdržal aj z Talianska, Anglicka, či Tanzánie.
Zobraziť galériu (4)
Gratulácie výherca obdržal aj z Talianska, Anglicka, či Tanzánie.  (Zdroj: Foto: FB/Shane Missler)

Shaneovi blahoželajú stovky ľudí aj prostredníctvom sociálnej siete. Podľa zverejnených statusov, je možné predpokladať, že sa mu ozývajú priatelia a starí zámi, no rovnako sa prihlásili aj členovia vzdialenej rodiny, či úplne neznámi ľudia. Pozdravy a gratulácie prichádzajú z celého sveta. Okrem blahoželaní tiež pribúdajú odporúčania, ako by mal s výhrou naložiť. Nechýbajú rady, že by si mal kúpiť dom s bazénom, či luxusné lamborghini. Od jednotlivcov sa objavujú aj žiadosti o finančnú pomoc.  

Felix blahoželá v Nemecka so slovami, aby výhru použil múdro. Vyslovil prosbu, aby ňou výherca urobil svet lepším. Thierry upozorňuje na množstvo nových falošných priateľov, ktorí sa teraz objavia.
Zobraziť galériu (4)
Felix blahoželá v Nemecka so slovami, aby výhru použil múdro. Vyslovil prosbu, aby ňou výherca urobil svet lepším. Thierry upozorňuje na množstvo nových falošných priateľov, ktorí sa teraz objavia.  (Zdroj: Foto: FB/Shane Missler)

Viac o téme: VýhraLotéria
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu