Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rodina sa bojí o nezvestnú Mirku: V Londýne si zbalila veci, dala mobil bezdomovcovi a zmizla

Rodina a priatelia majú o Mirku strach. Zobraziť galériu (2)
Rodina a priatelia majú o Mirku strach. (Zdroj: FB/David Richard Julian Niman)

LONDÝN - Slovenka Mirka, ktorá pracovala v Londýne, vystrašila svoju rodinu a kamarátov, keď minulý štvrtok záhadne zmizla a nikto o nej nemá žiadne správy už niekoľko dní. Na sociálnej sieti sa objavila výzva o pomoc. Ak nezvestnú mladú ženu niekto videl, mal by sa urýchlene obrátiť na políciu.

Slovenky sa dostali v Rakúsku do nepríjemnej situácie: Nútené sobáše s cudzincami

"V stredu v noci si zbalila kufre bez predchádzajúceho upozornenia svojich zamestnávateľov," vysvetlil na facebooku Slovenkin kamarát David, ktorý dodal, že si v poslednom čase udržiavala odstup a nebola vo svojej koži. Rodina a David s ňou naposledy komunikovali v sobotu prostredníctvom textovej správy.

"Mirka je štíhla, vysoká (175 cm) a má silný slovenský prízvuk. Naposledy ju videl v nedeľu popoludní okolo 12.30 h. blízko stanice Victoria Station, bezdomovec, ktorému dala svoj mobilný telefón. Nie je teda žiadny spôsob, ako sa s ňou skontaktovať," napísal David.

Jej rodina a priatelia sa podľa neho veľmi boja o jej bezpečnosť a zdravie, pretože sa nachádza v citlivom a zraniteľnom stave. "Veľmi ju milujeme a bojíme sa o ňu. Ak vy alebo niekto, koho poznáte, ju niekde videl, ozvite sa čo najskôr mne, alebo kontaktujte políciu. Ďakujem," dodal David.

Viac o téme: ZmiznutieNezvestnáStratenáLondýnSlovenkaMiroslava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu