Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík obťažoval dievčatko (4) počas svadby: VIDEO Svadobčan zakročil, takmer ho zlynčovali

Sedat skončil vo väzbe. Zobraziť galériu (2)
Sedat skončil vo väzbe. (Zdroj: YouTube/HABER Ci)

ADANA - Sedat Keser (20) bol prichytený, keď sa dopúšťal zvrhlostí iba na 4-ročnom dievčatku počas pouličnej svadby v tureckom mesta Adana. Pokým rodina oslavovala, on vnikol do domu a sexuálne obťažoval svoju obeť. Jeden z hostí však zbadal, čo robí a na muža zaútočil. Nahý Sedat síce stihol vybehnúť na ulicu, ale tam sa už do neho pustil rozhnevaný dav a chcel ho zlynčovať. Pred smrťou ho zachránil zásah polície, skončil vo väzbe.

Teodora porodila v práci mŕtve dieťa: VIDEO Zavolala pomoc a omdlela, potom prišla trpká rana

Sedat, ktorý prišiel na svadbu svojho suseda, vstúpil do domu po tom, čo chvíľu sledoval vystúpenie hudobníkov. Keď videl 4-ročné dievča spať, vstúpil do miestnosti a vyzliekol oblečenie sebe aj dieťaťu. Vtedy však jeden z hostí išiel opraviť toaletu a keď zbadal Sedata a dievčatko nahé, vyšiel von, vzal spred domu tehlu a zvrhlíka napadol.

Podľa tureckých médií ostatní pozvaní, ktorí počuli z domu krik, chceli na Sedata zaútočiť a zlynčovať ho. Svadobčania ho naháňali nahého po ulici, až kým nezakročila polícia a nezadržala ho. Dievčatko bolo prevezené kvôli lekárskej prehliadke do nemocnice. Páchateľa previezli na súd za prísnych bezpečnostných opatrení oblečeného v nepriestrelnej veste a skončil v samoväzbe. Bol zatknutý za sexuálne zneužitie.

Ministerstvo pre rodinu a sociálnu politiku uviedlo, že rodine z provincie Hatay poskytuje všetky druhy podpory. "Pozorne sledujeme súdny proces. Dieťa je doma so svojou rodinou, pričom dostanú všetku potrebnú podporu odborných psychológov a sociálnych pracovníkov nášho ministerstva," citoval vyhlásenie portál milliyet.com.tr.

Prípad spôsobil veľký rozruch verejnosti a na sociálnych sieťach sa začali objavovať dezinformácie, že násilníka vo väzbe zabili a dievčatko zomrelo. Ani jedna z týchto informácií však nie je pravdivá.

Viac o téme: SvadbaZnásilnenieTureckoLynčovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu