Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

VIDEO opitého holuba vás dostane do kolien: Oprel to o stierač a zalomil

Holuba zrejme zlomil alkohol Zobraziť galériu (2)
Holuba zrejme zlomil alkohol (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - Zdá sa, že novoročné oslavy v Rusku zmohli nielen časť ľudskej populácie, ale mali vplyv aj na niektorých operencov. Dokazuje to video spiaceho holuba, ktorý sa uložil na čelnom skle auta a nedokázal ho zobudiť ani autor videa.

Video zachytávajúce spiaceho holuba pochádza z Ruska a natočené bolo 1. januára. Vzhľadom na bujaré vítanie Nového roku, ktoré je pre Rusov typické, možno usudzovať, že sa do týchto osláv zapojil aj dotyčný operenec. Na videu naozaj pôsobí ako opitý. Zachytený pazúrikmi o stierač v zvláštnej polohe a s hlavou podopretou o čelné sklo si užíva pokojný spánok napriek tomu, že sa ho autor videa snaží zobudiť.

VIDEO opitého holuba vás
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Po zverejnení záznamu sa začali hromadiť teórie o tom, ako je možné, že holub známy svojou plachosťou skončil na čelnom skle auta a nedokázalo ho nič vyrušiť. Mnohí si myslia, že za všetkým môže byť alkohol, ktorý prijal do tela po tom, ako niekto zanechal na chodníku obsah svojho žalúdka. Autorovi videa sa nakoniec podarilo spiaceho vtáka zobudiť a ten pokojne odletel. 
Viac o téme: HolubOpitosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu