Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcete byť úspešní na online zoznamke? Napíšte do svojho profilu týchto desať SLOV

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Prednedávnom urobil zoznamovací portál Match prieskum najžiadanejších užívateľských profilov. Zamerali sa pri tom na najobľúbenejšie a najviac používané slová, ktoré v nich boli použité. Prekvapujúce bolo najmä to, že medzi slovnou zásobou mužov a žien nebol veľký rozdiel a v snahe zoznámiť sa s niekým pohoreli najmä tí, ktorí svoje profily sústredili iba na seba a nespomenuli svoje okolie.

Vytvoriť si dobrý profil na online zoznamkách je možno náročnejšie, ako ste si mysleli. Pútavo a pohotovo opísať seba a svoje záujmy vyžaduje určitú dôvtipnosť. Treba si uvedomiť, že váš profil je niečo, cez čo sa chcete predať, a ak nezaujme, čakanie na zoznámenie sa môže predĺžiť do nekonečna. Pomôcť vám môžu výsledky prieskumu zoznamovacieho portálu Match, ktorý využívajú užívatelia v 25 krajinách. Agentúra zisťovala, aké najčastejšie slová používajú užívatelia v snahe osloviť a zaujať svojho potenciálneho partnera.   

Chcete byť úspešní na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Ohromujúce ZISTENIE o online zoznamkách: Nezabíjajú romantiku, majú tieto pozitíva

Podľa výsledkov majú najmenšie šance zoznámiť sa s niekým tí, ktorí sa vo svojich profiloch niekomu vyhrážajú, príliš často používajú zápory a hovoria o zákazoch. Títo ľudia zrejme pôsobia veľmi autoritatívne a každý si od nich radšej drží odstup. Pri zostavovaní svojho profilu by ste vraj nemali hovoriť iba o sebe a zabúdať na svoju rodinu a priateľov. Už to dokazuje, že máte schopnosť udržiavať sociálny kontakt a vzťah so svojím okolím. V opačnom prípade môžete pôsobiť veľmi narcisticky.

Chcete byť úspešní na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Tiež by ste mali vyjadriť svoju lásku ku všetkému, čo máte radi. Slovíčko "milujem" nemusíte pritom spájať iba s hľadaním lásky, ale môžete ním popísať aj svoj postoj k obľúbenému jedlu, záujmom či k práci. Úspešní v zoznamovaní boli práve ľudia, ktorí toto slovo používali najradšej. Váš profil tiež zatraktívnia fotografie so zvieratami, hoci nemusíte nejaké vlastniť.

Výsledky prieskumu potvrdili, že vôbec nezáleží na tom, či úspešné profily zostavovali ženy alebo muži. Rozdiel v slovnej zásobe bol minimálny a najviac zaujali tí, ktorí sa vyjadrovali iba v pozitívnych súvislostiach.

Desať najúspešnejších slov u žien:

Láska, zábava, priatelia, smiech, rodina, šťastná, láskavá, čestná, hudba, starostlivosť.

Desať najúspešnejších slov u mužov:

Láska, zábava, čestný, priatelia, pohodový, smiech, šťastný, hudba, príjemný, láskavý.

Viac o téme: LáskaRandeZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu