Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcel vytiahnuť penis, aby dokázal nevinu: Zúfalý Slovák sa vydával na zoznamke za hokejistu

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: Thinkstock)

BRATISLAVA - Zoznámiť sa s opačným pohlavím dnes môžete všelijako. Slovák túžil po partnerke, tak si založil profil na zoznamke, kde vyhľadával mladé dievčatá. Chcel s nimi sex a keď odmietli, začal sa im vyhrážať. Ženy podali trestné oznámenie a polícia začala prípad riešiť. Kriminalisti ale ostali v poriadnom pomykove. Zistili, že muž zo zoznamky nie je ten, za ktorého sa vydával.

Hokejista David Stach (25) ostal poriadne prekvapený, keď ho začala vyšetrovať kriminálka. Bolo totiž na neho podané trestné oznámenie z dôvodu vyhrážok so sexuálnym podtextom. Podľa oznámenia mal vydierať dve ženy (22, 23) tak, že zverejní ich intímne fotky, keď s ním odmietnu sexovať. 

Penis ako dôkaz

Po tom, čo sa kriminalisti s extraligovým hráčom stretli, ostali rovnako poriadne prekvapení. Počas vyšetrovania zistili, že muž, ktorý na zoznamke vystupoval ako hokejista David Stach, je v skutočnosti o 11 rokov starší Slovák. "Keď ma policajti prvýkrát kontaktovali, mysleli si, že som vinníkom. Pretože som už vedel, že ten človek na oplátku ženám posielal aj video, na ktorom onanuje, tak som im navrhol, že sa pred nimi vyzlečiem. Bola by to najrýchlejšia možnosť, ako dosvedčiť, že to nie som ja," povedal hokejista pre český denník Právo. Stach má dlhoročný vzťah so svojou snúbeniciou a spoločne vychovávajú dcérku Adelku. 

Kamaráti hokejistu v minulosti upozornili, že sa na zoznamke niekto za neho vydáva, no on to vtedy neriešil. "Prostredníctvom falošného profilu potom muž komunikoval s mladými ženami. A od dvoch z nich vo veku 23 a 22 rokov získal niekoľko intímnych fotografií. Potom po nich chcel sex s tým, že ak sa tak nestane, rozošle snímky na sociálne siete alebo ich odovzdá ich zamestnávateľovi," opísala Dana Ladmanová z klatovskej polície.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto  (Zdroj: Foto: Thinkstock)

Za českého hokejistu sa vydával Slovák

Kriminalisti napokon vypátrali muža, ktorý sa za hokejistu vydával. Je ním 36-ročný Slovák žijúci na Domažlicku. Polícia ho obvinila zo spáchania obzvlášť závažného zločinu znásilnenia v štádiu pokusu. "Na polícii mi povedali, že si vybral mňa, pretože na jeho pravý profil sa mu nikto neozval. Okrem toho, že zo mňa urobil debila, mi vlastne nevznikla žiadna škoda," povedal Stach s tým, že sa prípadom už ďalej pravdepodobne zaoberať nebude. 

Viac o téme: HokejistaZoznamka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu