Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dievčina bola zaľúbená do kamaráta: Našla ZOZNAM, ktorý o nej napísal, úplne ju zdrvil

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Na internete sa nemenovaná mladá žena podelila s užívateľmi o nepríjemnú skúsenosť. Žiada ich o radu, pretože ona sama je z celej situácie zmätená. Náhodou totiž zistila, že muž, do ktorého je zamilovaná, si o nej urobil zoznam výhod a nevýhod. To, čo sa z neho dozvedela, nebolo veľmi lichotivé.

Mladá žena sa zamilovala do priateľkinho brata. Zo svojej platonickej lásky sa vyliečila okamžite po tom, ako náhodou narazila v kamarátkinom byte na kus papiera. Do dvoch stĺpcov rozdelený hárok napovedal, že ide o nejaký zoznam výhod a nevýhod. Zvyčajne si ho robia ľudia, ktorí majú problém s nejakým rozhodnutím a do stĺpcov vpisujú, v čom vidia jeho pozitíva, resp. negatíva. Neodolala ženskej zvedavosti, nakukla do zoznamu a dozvedela sa viac, ako bolo nutné.

Babička spustila ošiaľ na sociálnej sieti: Stačilo, aby ľudí poprosila o radu

"Ten zoznam bol o mne. Nedozvedela som sa o sebe nič pekné. Vôbec som si nemyslela, že muž, ktorý sa mi tak páči, môže byť tak krutý," zdôveruje sa zranená dievčina. Okrem iného sa o sebe dozvedela, že je malá, má príšerné zuby, otrasný hlas a je príliš detská. Autor zoznamu sa  štipľavo vyjadril aj na adresu jej možného sexuálneho fungovania.

Dievčina bola zaľúbená do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Po prečítaní bola zo všetkého zdrvená. So svojou skúsenosťou sa teraz delí na stránke Reddit. Všetci užívatelia sa zhodujú v tom, že jej skúsenosť je síce nepríjemná a bolestná, ale na druhej strane môže byť rada, že sa o všetkom dozvedela zavčasu a nezaplietla sa s úbožiakom.  

 

Viac o téme: LáskaZoznam
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu