Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Babička spustila ošiaľ na sociálnej sieti: Stačilo, aby ľudí poprosila o radu

Nerozhodná budúca nevesta.
Nerozhodná budúca nevesta. (Zdroj: Facebook/Birdsnest)

COOMA - Babička (93) sa v úctyhodnom veku znova zamilovala, no keď sa rozhodla budúcemu manželovi povedať áno, musela sa popasovať s vážnou dilemou. Aké šaty si má obliecť na svoj druhý sobáš? Bola taká bezradná, že poprosila o pomoc ľudí na sociálnej sieti.

Deväťdesiattriročná Sylvia z Austrálie chcela vyzerať na svadbe s 88-ročným Frankom tip-top. Žili spolu v jednej dedine a poznali sa už vyše 20 rokov, kým si povedali, že svoju lásku pretavia do manželstva. Frank sa o sobáš so Sylviou pokúšal veľakrát, no ona ho vždy odmietla s tým, že by bolo voči jej zosnulému manželovi neúctivé prijať nové priezvisko. Po rokoch však povedala áno, ale s podmienkou, že si ponechá svoje staré priezvisko.

Budúca nevesta chce od družičiek, aby dodržiavali tento ZOZNAM šialených pravidiel

Svadba seniorskej dvojice by sa mala konať v júli, ale babička rieši zložitú dilemu – nevie sa totiž rozhodnúť, aké šaty si oblečie na svadbu. Navštívila preto obchod s oblečením, v ktorom si vybrala štyri modely šiat – každé jedny sa jej páčia a sadnú jej ako uliate. Preto požiadala o pomoc ľudí na sociálnej sieti, aby jej poradili s výberom.

Sylviin príbeh lásky komentovalo viac ako 5 500 ľudí, ktorí sa snažili 93-ročnej žene poradiť. Problémom však je, že sa aj v tomto prípade potvrdila známa ľudová múdrosť -  sto ľudí znamená aj sto chutí. Každý totiž vyberal také šaty, aké sa najviac páčia práve jemu. Hádam si medzi toľkými radami budúca nevestu nájde tú, s ktorou sa najviac stotožní.

Viac o téme: BabičkaSvadobné šaty
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu